USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - важкоатлетичний турнір за кубок Авраменка

25 Жовтня 2014 15:10
Спортсмени з чотирьох областей з’їхалися на Волинь, аби позмагатися в силі за кубок визначного тренера України Миколи Авраменка. Змагаються як хлопці, так і дівчата.

Турнір з важкої атлетики відбувся сьогодні, 25-го жовтня, в спорткомплексі «Динамо».

Участь у змаганнях взяли 36 спортсменів віком до 23-х років.

Зауважимо, що тренер Микола Григорович Авраменко виховав 38 майстрів спорту, з них шість - міжнародного класу. Його вихованці вибороли 47 медалей на міжнародних змаганнях та встановили п'ять рекордів світу. А такі змагання вперше провели торік.

«Дякую усім, хто допомагає розвивати наш спорт і підтримує спортсменів, це важливо, аби мати чемпіонів з Волині, аби наш гімн звучав на теренах інших держав й щоб ми могли і надалі виховувати спортивну молодь», - звернувся до присутніх Микола Авраменко.
Зокрема, він висловив подяку благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Цього разу на турнір приїхали важкоатлети з Волинської, Рівненської, Хмельницької і Львівської областей.

«Якщо так проаналізувати останні кілька років, то я відзначаю тенденцію, що молодь більше починає цікавитися спортом, як важкою атлетикою, так і іншими видами. Якщо говорити про волинян, то нас знають в Україні, ми одні із найсильніших», - розповідає для Інформаційного агентства Волинські Новини головний суддя турніру, директор Волинської школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

На цьому турнірі бореться за першість й волинянка Яна Вінцюк.
«Це міф, що важка атлетика – спорт для хлопців. Адже тут можуть себе успішно реалізувати і дівчата. Я вже маю звання «майстра спорту», є триразовою чемпіонкою України. Тепер хочу перемог у Європі», - розповідає Яна Вінцюк.

Про те, що волинські спортсмени одні із найсильніших в Україні - говорять нещодавні перемоги. Так, збірна команда Волині посіла друге загальнокомандне місце під час чемпіонату України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок, що відбувся у місті Городок Хмельницької області 15-19 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
поліщук Показати IP 25 Жовтня 2014 17:05
Цікаво, а коли ВОНА встигає працювати там, де отримує зарплатню?
Микола Показати IP 26 Жовтня 2014 07:24
коментар було видалено
Юля Показати IP 26 Жовтня 2014 16:20
Не розумію, навіщо несформованим дівчаткам займатися важкою атлетикою. Чим батьки їхні думають?
Юля Показати IP 24 Квітня 2015 10:06
батьки наші стараються щоб ми займалися якимсь спортом. А ми самі вибрали шлях до вашкої атлетики!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus