USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку відкрили оновлений спортивний майданчик із штучним покриттям

19 Квітня 2018 21:03
Урочисте відкриття оновленого міні-футбольного поля зі штучним покриттям на вулиці Гулака-Артемовського, 3, 5 відбулося 19 квітня у Луцьку.

Окрім того, для мешканців привокзального мікрорайону міста Луцька організували "Фестиваль спорту", повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Спортивний майданчик облаштували за кошти міського бюджету у співфінансуванні з місцевими мешканцями. Загальна вартість робіт з облаштування майданчика складає 220 тисяч гривень.

На спортивне свято завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик

та директор КЗ “Спорт для всіх” Наталія Назарук, а також велика кількість дітей та дорослих.

«Бажаю вам приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни. Дякую усім, хто долучився до облаштування цього спортивного поля. Нехай воно прослужить вам на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше», - звернувся до присутніх Ігор Поліщук.

До вітань долучився заступник міського голови Костянтин Петрочук, додавши, що міська рада і надалі буде докладати максимум зусиль, аби діти та молодь мали можливість займатися спортом, зміцнювати своє здоров’я. «Приємно, що сьогодні тут зібралося багато дітей, які хочуть займатися спортом. Приходьте сюди частіше, приводьте батьків та друзів», - сказав він.

Також до гостей заходу звернувся представник ініціативної групи жителів Привокзального мікрорайону Микола Омельчук зі словами вдячності за новозбудоване спортивне поле. Від імені голів трьох ОСББ та усіх мешканців прилеглих будинків він вручив відзнаку заступнику міського голови Костянтину Петрочуку за втілення у життя ідеї облаштування цього поля, а також за сприяння у фізичному розвитку дітей та дорослих, залучення їх до занять спортом.

“Фестиваль спорту” розпочався із загально-розвиваючої гімнастики, яку провів Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу Олег Хом’як. Потому розпочалися спортивні змагання, цікаві естафети, гра у футбол, волейбол. Загалом у змаганнях взяли участь близько 70 учасників.

Учасники заходу отримали безліч позитивних емоцій, цікаво та з користю провели час, та були нагороджені призами від Луцької міської ради.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Квітня 2018 08:27
А де велика частина дорослих? Нікого там не було, крім дітей. Велика частина дітей та мешканців незадоволені полем, адже воно для міні футболу. Діти пограли на ньому декілька місяців і ВСЕ!!!
Сусіди! Показати IP 20 Квітня 2018 15:47
Дякуємо за надану можливість діткам грати в різні ігри на окремій території! Хлопчики грають у футбол майже кожен день, навіть у негоду. Думки дорослих звичайно розділились, але присутність великої кількості дітей на площадці і є доказом немарної праці як працівників Луцької Міської Ради так і мешканців прилеглих житлових будинків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus