USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У виїзному матчі луцькі баскетболісти «втерли носа» донеччанам

6 Лютого 2014 18:23
Після прикрої поразки в Дніпропетровську БК «Лучеськ-Уніврситет» відправився на ще один виїзний матч. У напруженому матчі з БК «Донецк-2» волиняни здобули переконливу перемогу.

БК «Донецк-2» - «Лучеськ-Університет» - 62:79 (25:25, 13:14, 9:19, 15:21).

Зі стартових секунд господарі влаштували лучанам шокову терапію, вирвавшись вперед — 14:5! Та підопічні Сергія Смітюха зуміли відновити паритет до кінця першого періоду. В першій десяти хвилинці команди набрали аж 50 пунктів — 25:25.

В другому періоді йшла напружена боротьба за кожен м'яч. Суперники не відпускали один одного у відрив більший, ніж у 2-3 пункти. Обидві команди зосередилися на захисті — 39:41.


Та проходити захисні редути доннечан лучанам непогано вдавалося у другій половині гри. Вони систематично вривались в зону і закидали двоочкові. Тоді як господарі не боялися кидати триочкові.

Найкращим снайпером зустрічі став Дмитро Тихонов («Лучеськ-Університет»). Його зусиллями волиняни заробили 18 очок. На одне менше в актив своєї команди приніс донеччанин Олександр Антіпов.

Перемога у Донецьку дозволила підопічним Сергія Смітюха вийти на 10 місце турнірної таблиці і зрівнятися очками зі своїми недавніми кривдниками севастопольським «Муссоном».

Тепер «Лучеськ-Університет» відправиться в Маріуполь, де зіграє черговий матч регулярного чемпіонату Вищої ліги з БК «Азовмаш-2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus