USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі баскетболісти «потонули» в Дніпрі

6 Лютого 2014 09:13
Не встиг БК «Лучеськ-Університет» оговтатись від поразки в рідних стінах від Севастопольського «Мусону», як отримав новий «урок». В ролі нового вчителя волинян виступив БК «Дніпро-ДВУФК». Дніпропетровці в графу «поразки» луцької команди вписали цифру «8».

БК «Дніпро-ДВУФК» – БК «Лучеськ-Університет» 66:58 (18:11, 21:12, 16:17, 11:18).

Матч розпочався у рівній боротьбі. Перші хвилини гості навіть вели у рахунку, та до кінця чверті здали позиції. Натомість «Дніпро» організував десятиочковий ривок.

Такий формат гри був притаманний і другій 10-хвилинці. Дніпряни не боялися закидати триочкові, і це в них непогано виходило. А захист лучан тріщав по швам.

Можливість переламати хід гри підопічні Сергія Смітюха мали у другій половині гри. Моментами їм непогано вдавалося скористатися розгубленістю суперника і скоротити відрив. Та були у гостей проблеми зі штрафними кидками, що обійшлося їм ціною не в один м'яч.

Більш-менш задоволені рахунком гри господарі спробували знизити темп гри у заключному періоді і на гальмах довести гру до кінця. І їм це вдалося.

Далі БК «Лучеськ-Університет» чекають ще дві виїзні гри на Донбасі проти дублів «Донецька» та «Азовмаша».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus