USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У збірній 12 туру – вісім «волинян»

8 Грудня 2015 08:00
Українські футбольні ЗМІ підсумували заключний тур 2015 року і традиційно склали символічні збірні ігрового дня. Після феєричної перемоги в Дніпропетровську у них не могли не потрапити гравці луцької «Волині». Цього разу чотири найвідоміші видання запросили у збірну туру вісьмох гравців «Волині».

Про це інформують у прес-службі ФК «Волинь».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що луцька команда отримала справжню бойову перемогу над суперником.

Фотозвіт матчу «Дніпро» – «Волинь» дивіться ТУТ.

Найбільше гарних слів заслужили Артем Кичак та В’ячеслав Шарпар. Вони присутні у символічних командах 12 туру від сайтів Footboom.com, football.ua, UA-Футбол та Футбол24.

Стосовно гри Кичака, то журналісти зауважили, що якби не його сейви у першому таймі, то «Дніпру», можливо, вдалося б зламати опір гостей. Воротар «Волині», як і його колеги з «Металіста» і «Олімпіка», у цьому турі виручав свою команду в найкритичніших ситуаціях, продемонстрував блискучу реакцію і зробив декілька дивовижних сейвів. Але, на відміну від Худжамова і Літовченко, Кичак все ж зберіг свої ворота сухими, його команда перемогла, та й суперник у лучан був найсильнішим.

Football.ua відзначив «трикутник» луцьких опорників у складі В'ячеслава Шарпара, Сергія Кравченко, Сергія Політило.

«Кравченко взяв досвідом, довівшии, що зміг би ще допомогти «Дніпру», Політило виконав величезний обсяг роботи і в атаці, й у відборі. А Шарпар взагалі став героєм матчу, бо крім забитого голу був лідером на полі у складі «Волині», – констатує видання.

UA-Футбол відзначає також гру Артема Шабанова і Володимира Польового.

«Артем нейтралізував Селезньова, а ще в його активі багато виграних дуелей проти Безуса, Федецького і Даніло. Володимир потрапив у збірну туру від UA-Футболу за те, що не дав розбігатися Матеусу і перекрив меткого Лучкевича», - пояснює свій вибір сайт.

У збірну 12 туру чемпіонату України згідно з версією сайту «Футбол 24», крім згаданих вище Артема Кичака і В’ячеслава Шарпара, включили Андрія Богданова та Івіцу Жуніча.

«Богданов зосередився на оборонній роботі і виконав її практично на відмінно. До атак фулбек підключався вкрай рідко, однак, схоже, головним завданням від Віталія Кварцяного було надійно зіграти біля власної карної зони», – констатує Футбол24.

Виклик Жуніча до символічної збірної туру видання Footboom пояснює тим, що «Івіца зумів опанувати себе після перших тридцяти хвилин матчу, зібрався і почав опонувати Селезьнову і компанії дієвіше. Результатом цього стала відсутність небезпечних моментів біля воріт Кичака у другому таймі, а «Цар» наближався до воріт «по святах».

Стосовно «виклику» Богданова, то Footboom зазначає, що в грі проти «Дніпра» Андрію протистояв швидкий і технічний Бруно Гама, якому допомагав Матос, але Богданов дав їм раду. «Матч проти «Дніпра» Андрій може сміливо заносити собі в актив, хоча в атаку він ходив нечасто», – пишуть у Footboom.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus