USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волейбол: у галицько-волинському дербі перемогли лучанки

21 Квітня 2017 07:00
У першій грі фінального туру жіночої Суперліги у четвер, 20 квітня, луцька команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» перемогла тернопільську «Галичанку».

Впевнено перемігши в перших двох партіях, підопічні Богуслава Галицького програли дві наступні. Кожна партія давала волинянкам все важче. Перемогу довелося виборювати в «п’ятихатці».

Переможну крапку поставила Ірина Собчук, яка один в один закрила на блоці Оксану Мадзар.

«Особливо немає, що розказувати. Ми хотіли перемогти Тернопіль малою кров’ю і сконцентрувалися більше на наступній грі з Вінницею. Вдалося і перемогу здобути, і сили зекономити перед принциповим матчем. Ми не могли перед Вінницею відкрити всі наші тактичні заготовки», - прокоментував гру наставник лучанок Богуслав Галицький.

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 2:3 (12:25, 16:25, 25:18, 25:22, 13:15)

«Галичанка»: Мірчева, Пацюркевич, Яковчук, Мадзар, Єфременко, Міленко; Тофан (л), Стасівська, Рева. Тренер – Віктор Туркула.

«Волинь»: Тищенко, Скрипник, Яцків, Осачук, Рудик (к), Собчук; Карасьова (л). Тренер – Богуслав Галицький.

У турнірній таблиці «Волинь» обійшла конкурента в турнірній таблиці, завдяки більшій кількості перемог – дві проти однієї при однаковій кількості очок – по 6.

В іншому матчі дня южненський «Хімік» прогнозовано переміг вінницький «Білозгар» і достроково здобув сьоме чемпіонство.

«Команду «Хімік» я привітав наперед ще в період новорічних свят. Тільки ми могли їх обіграти серед нинішніх команд Суперліги. І ми це ще зробимо в останній грі сезону. Головне вірити – і перемога сама прийде», - розповів Галицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Квітня 2017 16:04
Тобто виграємо в Хіміка? Хімік, що зобов'язаний програти? Галицький щось не договорює, мутить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus