USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» перемогла «Минай» та наблизилася до групи лідерів Першої ліги

26 Жовтня 2019 21:05
Луцька «Волинь» завдяки голу Дениса Кожанова в середині другого тайму мінімально перемогла «Минай» та обігнала закарпатців у турнірній таблиці, наблизившись до лідерів Першої ліги.

Матч 15 туру Першої ліги чемпіонату України відбувся на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

«Волинь», здолавши у попередньому турі «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, здобула чотири поспіль перемоги та максимально наблизилася до групи лідерів, перед поточним туром займаючи сьому сходинку. До лідируючого «Металіста», який в цьому турі вже зіграв, було лише шість очок. Сьогоднішню гру можна сміливо було назвати матчем за шість очок, адже в суперниках закарпатський «Минай», який, випереджаючи «хрестоносців» на два пункти, розташовувався у таблиці безпосередньо над ними. Тож, здобувши перемогу, лучани мали шанс обійти прикарпатців у турнірній таблиці.

Можна згадати зустріч обох команд на Кубку України, коли сильнішими виявилися закарпатці. Але тоді на полі в обох команд були не найсильніші гравці, до того ж лучани догравали цей матч вдев’ятьох. Незважаючи на ту поразку, і вболівальники, і самі футболісти прагнули сьогодні лише перемоги.

Перший тайм

Початок матчу ознаменувався боротьбою у центрі поля. Перший момент створили господарі – Кожанов увірвався до штрафної та прострілив вздовж воротарського майданчика, проте захисники вибили м’яч на кутовий. Після кутового міг забивати Курко, але не зумів замкнути передачу партнера головою.

Лучани намагалимся знайти шлях до воріт «Минаю», зокрема, двічі поспіль подавав Бартулович, але жодна з подач хорвата не знайшла голову чи ногу партнера.

Також небезпека була після подачі Кожанова зі штрафного, але й тут «хрестоносці» не зуміли замкнути передачу хавбека. Закарпатці відповіли лучанам тим же – Леванідов з другої спроби забрав м’яч до рук.

«Хрестоносці» продовжували нагнітати – на 37 хвилині Хагназарі обіграв суперника на фланзі та прострілив на Бартуловича, однак хорват в останній момент підсковзнувся та не влучив прицільно по м’ячу.

Тож перший тайм завершився з нулями на табло.

Другий тайм

Після перерви замість малопомітного у першому таймі нападника Пономаря на поле вийшов Ігор Карпенко, який відразу включився в гру, віддаючи під удар Кожанову на початку тайму, проте удар в Дениса відверто не вийшов.

Відзначимо, що в стартові хвилини другої половини гри лучани затиснули гостей на їхній частині поля, проте скористатися цим не зуміли.

На 59 хвилині Карпенко вибіг віч-на-віч з кіпером, але в останній момент ексгравець «Волині» Маткобожик вибив м'яч з-під ніг нападника. Через три хвилини лучани організували класну атаку, під час якої Цюпа навісив до карного майданчика на голову Хагназарі, але іранець з вигідної позицій головою пробив вище.

А на 68 хвилині лучани вибігли в контратаку – Хагназарі віддав на Карпенка, але форвард пробив в стійку. Втім вже через хвилину лучани знову вибігли в контратаку, під час якої Курко віддав на Климця, той прострілив на Кожанова, а Денис ростріляв ворота закарпатської команди з шістнадцяти метрів, відкривши рахунок у матчі – 1:0.

Після забитого голу лучани не сіли в захист, а продовжили атакувати. Так, Маткобожик під час однієї з атак «хрестоносців» ледве не зрізав м'яч у власні ворота. Втім на 81 хвилині помилка захисту «Волині» мало не призвела до того, що гості зрівняли рахунок, але Араужу не влучив у ворота Леванідова.

На останніх хвилинах «Волинь» більше зосередилася на захисті власних воріт та довела матч до логічного завершення. Після цієї перемоги лучани обігнали «Минай» у турнірній таблиці, та після 15 туру посідають п'яту сходинку, зрівнявшись за очками з «Оболонню», щоправда в киян є гра в запасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 26 Жовтня 2019 21:21
Невже вам не надоїло пасти задніх ? Вирвіться на рівень світового футболу!!!
Психопланетарій, Лип Показати IP 26 Жовтня 2019 22:05
Основний склад ФК "Волинь" у поєдинку з ФК "Минай", каменя на камені не залишив від минайців та показав хто у хаті господар. Тільки перемога, вперед Волинь до нашої цілі Прем"єр Ліга України з футболу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus