USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Волинь» зіграє з «Говерлою» - вже сьогодні

17 Травня 2015 14:53
Сьогодні о 17.00 арбітр з Києва Сергій Лисенчук виведе на поле «Авангарду» луцьку «Волинь» та ужгородську «Говерлу». Команди зіграють у рамках 24 туру УПЛ.

Вранці відбулася передматчева нарада представників команд та офіційних осіб ФФУ. На ній затвердили ігрову форму команд. «Волинь» зіграє у білому, «Говерла» - у синій формі. Воротарі лучан будуть у зелених кіпах, ужгородців – у жовтому, - інформує прес-служба луцького клубу.

Зауважимо, молодіжний склад «Волині» не залишив шансів одноліткам з «Говерли». Домінування лучан не викликало сумнівів впродовж усього матчу й рахунок 4:0 не показав усієї переваги господарів.


Що ж до поєдинку основного складу, то він вважається західноукраїнським дербі, причому, ці матчі останнім часом важко даються «Волині». Наприклад, рік тому в Ужгороді лучани ганебно поступилися у столиці Закарпаття 0:6… Восени ж у матчі першого кола зафіксували бойову нічию 0:0 із однаково рівними і небезпечними шансами обох команд на перемогу.

Крім можливості сатисфакції для «Волині», цей матч – одна з трьох нагод лідера атаки «хрестоносців» Еріка Бікфалві вийти в одноосібні лідери бомбардирської гонки.

У вищій лізі та Прем`єр-лізі статистика матчів суперників рівна. У 9 матчах тричі вигравали лучани, двічі – ужгородці, фіксувалося чотири нічиї. Різниця голів: 12:13.

Запрошуємо вболівальників сьогодні увечері на «Авангард». Квитки продаються у касах стадіону.

Телетрансляцію можна буде переглянути на каналі «2+2», коментуватиме матч Володимир Кобельков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus