USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» програла полякам із трапу літака

22 Лютого 2010 12:34
У суботу о 5 годині ранку гравці та тренери «Волині» вилетіли до Туреччини на третій навчально-тренувальний збір. Одразу по прибутті команда зіграла позаплановий спаринг з клубом першої ліги Польщі – «Гурнік» (Забже).
Гравці «основи» помітно втомилися після нічного перельоту. Тому тренерський штаб лучан у першому таймі виставив на поєдинок виключно гравців, котрі прибули на перегляд до команди безпосередньо у Бєлек. Лише у воротах стояв кіпер «основи» Віталій Неділько.
Незіграний склад волинян не зміг протиставити своїм суперникам жодних вагомих аргументів. Дві помилки захисту в дебюті гри призвели до двох пропущених голів.
Після відпочинку на поле вийшло кілька гравців основного складу «Волині». Проте волиняни так і не змогли розпечатати ворота «Гурніка».
У підсумку - поразка волинян із рахунком 0:2.
У понеділок увечері «Волинь» проведе контрольний матч проти клубу російської Прем\'єр-ліги «Сибір» із Новосибірська, - пише сайт ФК «Волинь».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 23 Лютого 2010 00:08
Сьогодні у черговому контрольному матчі на зборах в Туреччині волиняни зустрічалися з російським клубом "Сибір" (Новосибірськ). Матч завершився поразкою лучан з рахунком 2:3 (дублем відзначився Майкон Олівейра). Волынь арендовала двоих игроков Сигмы Усиливаться команда Виталия Кварцяного начала уже сейчас. Новичками Волыни стали достаточно опытные футболисты Сигмы из Оломоуца, которая в настоящий момент занимает 9 место в чешской лиге. Речь идет о 27-летнем словацком полузащитнике оборонительного плана Мареке Кашчаке, который в настоящий момент является капитаном команды, а также о 26-летнем чешском нападающем Михале Губнике (не путать с Романом Губником). Оба футболиста являются твердыми игроками основы. Игроки Сигмы прибыли на сбор Волыни в Турции, где с ними и были подписаны контракты. Речь идет о полугодичной аренде с опцией выкупа. матеріал з футбольного порталу FCVOLYN Вибачте, що остання цитата москальською

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus