USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» програла вдома «Десні» – розгром 0:4

20 Травня 2009 12:17
Луцька «Волинь» зазнала ганебної поразки на рідному стадіоні від чернігівської «Десни», яка в підсумку обійшла лучан у турнірній таблиці. Про це 20 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як пише видання «Високий вал», за складних погодних умов (рясний дощ, а під кінець ще й гроза) чернігівські хлопці, що грають задарма вже третій місяць, несподівано для всіх розібрали на молекули господарів поля – 4:0.
Опісля розгромної поразки із рахунком 0:4 в рідних стінах «Волинь» опинилася на 7-й сходинці турнірної таблиці. Натомість «Десна» піднялася на шосте місце, – повідомляє Футбол.
Опісля цієї поразки головний тренер лучан був змушений вибачатися перед уболівальниками: «Шкода уболівальників, яких прийшло багато сьогодні. Команда розчарувала. Дуже багато молодих, немає досвіду і саме головне - вони бояться грати у дорослий футбол. Це наука їм, наука нам. Ми побачили наскільки важлива їх участь, їх перспектива в подальших цілях і задачах на наступний сезон. Вони можуть намагатися робити, можуть не виходити якісь дії, може не виконуватися тактика, але намагання футболіста повинно йти в тому напрямі в якому запропонована робота. Розміщення гравців, індивідуальні дії. Но не один футболіст сьогодні не зіграв нормально».
 
«Я навіть не мав сумніву що ми сьогодні виграємо. Але з\'явилась якась негативна заноза і вона вилізла в такий страшний день і негативний результат. Але виходу немає ніякого як продовжувати жити, працювати. Помилок багато, соромно. Ну що ж пережили голод, переживемо й достаток... Наша команда вийшла сита, а суперник три місяці не отримує заробітну плату, значить голодна. Вони вийшли злі, обнялися перед грою, голодні, налаштовані, можливо трохи розуму не вистачало, не вища ж ліга. Команда активна собрана зі спортивною злістю провели гру, як проти Волині проводять усі команди», – цитує Кварцяного сайт ФК Волинь.
«Я думав поборемся за вищі місця, але вони не тягнуть. І так ми цією командою набрали багато очок. Восьме місце для неї - високий результат…» – зізнався головний тренер лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Травня 2009 13:02
Столяр і Кварц продали гру!!!!!!!!!!!Ганьба!!!!!!!!
Економ Показати IP 24 Травня 2009 18:25
Треба Кварцяному пару легкоатлетів підкинути із тих, що він на стадіон не пускає. Може тоді його "цвет" волинського футболу хоч перестане пішком по полю ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus