USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» за рівної гри поступилася «Дніпру»

27 Червня 2009 21:41
Учора, 26 червня, «Волинь» провела третій спаринг поточного міжсезоння проти дніпропетровського «Дніпра». Про це повідомляють «Волинські Новини»
 
Матч, який відбувся на навчально-тренувальній базі дніпропетровців, розпочався із швидкого голу господарів, коли Воробей на 7-й хвилині головою точно замкнув подачу партнера. Лучани відповіли потужним пострілом Пищура та підступним ударом у виконанні Кінаша, проте у обох випадках шкіряний пройшов у лічених сантиметрах від стійки та над поперечиною.
 
Дніпропетровці намагалися діяти більш виважено й більше контролювали м'яч, «Волинь» же ж, хоча й віддала володіння, пресингувала опонентів по всьому полю і діяла з розрахунку швидких контрвипадів.
 
Наприкінці тайму лучани мали дві можливості зрівняти рахунок, але на 42-й хвилині Акімов, який вийшов на кіпера господарів з кута карного, пробив біля стійки, а за дві хвилини Кінаш з 20-ти метрів відправив м'яча над поперечиною.

По перерві тренери «Дніпра» випустили на поле основний склад, але ситуація змінилася більше на користь "Волині". Так на 46-й хвилині після удару Пищура м'яч знову пролетів поруч із штангою, а за мить уже воротар господарів врятував свою команду після удару Кінаша з-за меж карного.

Та на 57-й хвилині волинянам таки вдалося досягти свого - Рамон Лопес після дальнього удару зі штрафного на дальній стійці замкнув подачу і зрівняв рахунок - 1:1.
 
Після цього ініціатива перейшла до дніпрян, оскільки у складі «Волині» на полі почали з'являтися молоді гравці, котрі поки не входять до числа «основи». Проте й за такого розкладу кілька гострих моментів для господарів більш, ніж двома попаданнями в штангу не завершилися.

А от помилка оборонця «Волині» на 80-й хвилині при прийомі верхового навісу, дозволила Гоменюку забити другий гол. У останню десятихвилинку волиняни, намагаючись здобути позитивний результат, надійно притисли господарів до їхніх воріт і створили кілька нагод для того, аби зрівняти рахунок, проте досягти бажаного не вдалося.
 
При цьому найреальніший шанс відзначитися втратив Олександр Рубцов на 89-й хвилині, коли після подачі штрафного Шарпаром воротар «Дніпра» відбив м'яч прямо на Олександра, а той з двох метрів пробив вище воріт. У підсумку - поразка 1:2, проте «Волинь» досить гідно виглядала у протистоянні з ще одним прем'єр-ліговим оппонентом, – повідомляє сайт луцького ФК.

Довідково:

Склад лучан у цьому матчі:
 
Неділько (Ндойє, 46), Гошкодеря (Циркуненко, 67), Карковський (Дручик, 52; Ковальчук, 82), Луценко (Ковалюк, 34), Михайлюк, Акімов (Жук, 76), Лопес (Рубцов, 88), Шарпар, Кінаш (Марковець, 84), Шаврін (Павлов, 47), Пищур (Карасюк, 84).

Наступний матч лучани проведуть 30 червня вдома проти харківського «Металіста». Початок гри о 18.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus