USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нова команда Полюляка перемогла «Волиньбаскет»

21 Листопада 2016 10:48
У принциповому поєдинку між «Волиньбаскетом» та «Черкаськими мавпами» перемогли останні. Такий невтішний для господарів результат був зафіксований у неділю, 20 листопада.

Обидві команди ненайкраще розпочали чемпіонат: «мавпи» з амбітного баскетбольного міста Черкаси мали тільки чотири перемоги, а луцькі «лицарі» - лише дві звитяги над новачком Суперліги – харківським «Політехом». Та й навколо баскетбольної фінансові негаразди не дозволяли волинянам сконцентруватися на головному.

Команди активно розпочали матч, набравши понад 40 очок на обох – 21:22. У другому періоді черкащани повністю прочитали гру опонента і зуміли наростити хорошу перевагу до великої перерви – 29:41. Після перерви матч продовжився за таким же сценарієм – 61:87.

«Волиньбаскет» – «Черкаські Мавпи» - 61:87 (21:22, 8:19, 13:20, 19:26)

«Черкаси нас сьогодні повністю переграли, і є два об’єктивних пояснення: дуже гарно нас розібрала команда-суперник, а нам функціонально не вистачило гравців. Іван Тимощук грав навіть з температурою, не вистачає Едуарда Федчука. Нам важко тримати темп, змушені були підпускати молодих хлопців, через це десь не реалізували свої кидки в нападі. Такий ступор в нападі призвів до того, що ми пропустили багато м’ячів у відриві», - прокоментував гру наставник лучан Дмитро Чайковський.

Найрезультативнішим у складі лучан, як і у минулій грі проти «Будівельника» був Олег Рудаков – 15 очок + 6 підбирань. Найбільший вклад у перемогу гостей зробив Андрій Калініченко – 22 очки.

Слід відзначити, що перший матч проти свого колишнього клубу провів Микола Полюляк. Торік атакувальний захисник «мавп» був лідером «Волиньбаскета». Цього разу він повернеться до Луцька, але в інших кольорах.

«Хочу насамперед привітати вболівальників, що гра таки відбулася, незважаючи ні на що. І ми серйозно готувалися до цієї гри, бо знали, що легкої перемоги не буде. Звичайно, приїхавши назад до Луцька, приємно згадати минулий сезон, побачити старих знайомих. «Волиньбаскет» в останніх матчах показує конструктивну гру. Така команда заслуговує на існування», - розповів Микола Полюляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРО ГРАВЦЯ ЛУЦЬКОГО БАСКЕТБОЛЬНОГО КЛУБУ ЗНАЄ НАВІТЬ «ВІКІПЕДІЯ»

Свій наступний поєдинок у рамках національної Суперліги луцький «Волиньбаскет» проведе вдома у четвер, 24 листопада, проти одеської «БІПИ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Майкл Джордан Показати IP 21 Листопада 2016 15:48
Как, нищим в торбу! Физрука в школу!
вболівальник до Майкл Джордан Показати IP 21 Листопада 2016 17:03
Тобі теж не сподобалося? Але я сумніваюся, що хтось би зміг краще в цій ситуації. Клуб і команда молодці - тримаються. Бути добру, бо є вболівальники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus