USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинська дзюдоїстка піднялася у світовому рейтингу

25 Квітня 2017 21:55
Анастасія Турчин зайняла 7 місце на чемпіонаті Європи у Варшаві і піднялася у світовому рейтингу на 15 місце у ваговій категорії 78 кілограмів.

«У її категорії медалі завоювали перші чотири номери світового рейтингу, і Настя не далеко від них відстала. Сьоме місце дало змогу їй піднятись у рейтингу. А до Олімпійських ігор ще три роки. Цей час ми повинні ефективно використати, тому будемо наполегливо працювати, аби досягти успіху», - розповів директор Федерації дзюдо Волині Віталій Тершкевич.

У групі волинянки призерами стали справді імениті дзюдоїстки. Француженка Одрі Тшемео на двох останніх Олімпіадах виборювала бронзу та срібло, а золото у Варшаві для неї стало вже четвертим на Європі. Голландка Гусьє Стінхай повторила свій результат минулорічного ЧЄ в Казані – срібло. Останнє місце п’єдесталу розділили угорка Абігель Йоо, для якої це стала п’ята нагорода на європейських першостях, та валійка Нетелі Поуел, повторивши свій минулорічний успіх.

Зауважимо, на татамі палацу спорту «Торвар Арена» вийшло близько 400 спортсменів з 42 країн Старого світу. Це вже третій континентальний чемпіонат, що проводиться на території сусідньої держави. У Варшаві збірна України виборола чотири нагороди, дві з яких золоті.

«Загалом, останнім часом я стала уважніше аналізувати свої помилки і більше працювати над ними. Напевно, саме через це у мене останнім часом пішла боротьба. Хоча, звичайно, в технічному плані мені ще багато в чому треба додавати», - зізналася Турчин.

Нагадаємо, цьогоріч Анастасія перемогла на турнірі Гран-прі в Тбілісі та стала срібною призеркою континентального кубку в болгарській Софії. Найбільшим здобутком спортсменки у 2016 стала перша нагорода у турнірі серії Grand Slam – бронза в Абу-Дабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus