USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські ультрас не хочуть бачити Тимощука почесним лучанином

24 Березня 2017 19:58
Нещодавно футбольну спільноту України сколихнула новина про перехід вихованця волинського футболу Анатолія Тимощука в петербурзький «Зеніт». Громадська організація «червоно-білі» зініціювала проект петиції щодо позбавлення Тимощука звання «Почесного громадянина міста Луцька».

«Під час війни з Росією аморально вести будь-які стосунки із ворогом – торговельні чи робочі. Вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук безсумнівно довгий час прославляв наш край і країну в світі. Але його рішення працювати тренером ФК «Зеніт», власником якого є російська державна корпорація «Газпром», викликало в місті обурення. Більшість не тільки футбольної громадськості обурюється таким вчинком Анатолія», - написав у петиції представник луцького ультрас-руху Віталій Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТИМОЩУК ОГОЛОСИВ ПРО ЗАВЕРШЕННЯ КАР'ЄРИ ФУТБОЛІСТА

До речі, стали відомі умови контракта Анатолія в російському клубі. У «Зеніті» футболіст зароблятиме 20 000 доларів на місяць, з цього випливає річна сума у 240 000 доларів, або 17 мільйонів гривень.

«Зараз люди виступають проти всього, що пов’язано з Росією, будь-то спортивну сферу, торгівлю чи тим більше працю на благо країни-окупанта. Ось ми і вирішили звернутися з петицією до Луцькради з проханням скасувати рішення 2008 року і позбавити Тимощука звання почесного громадянина. Тимощук – відома людина, і без роботи він би не залишився. Міг би поїхати в Німеччину чи залишитися працювати в Україні», - зазначив голова ГО «Червоно-білі» Тарас Третяк.

Станом на вечір п’ятниці, 24 березня, ідею на сайті електронних петицій Луцької міської ради підтримало вже 60 людей з необхідних 300.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лев Яшин Показати IP 24 Березня 2017 21:13
скоро ультрас дохотят до того, что потребуют футбол запретить, потому как его не в Луцке придумали и в рашке в него играют. Во людям мозги промыли.)
стоп Показати IP 24 Березня 2017 21:29
А ЧОМУ МОВЧАТЬ НАШІ ДЕПУТАТИ ПАТРІОТИ ВОНИ ПРОТИ РОСІІ ЧИ НІ ЦЕ ДВОЙНІ СТАНДАРТИ ПАТРІОТИЗМУАБО ВИ З ФАНАТАМИ АБО НІ
Вікінг Показати IP 24 Березня 2017 21:49
Люди виступають проти всього що повязано із Росією! Ахаха не смішіть мої рижі вуса. Вам назвати декілька банків? (ВТБ, БМ, АЛЬФА, ПРОМІНВЕСТ). Можливо читаєте новини, в Києві описали вагони метро за борги перед російською лізинговою компанією. А куди Україна експортує найбільше військово-промислових виробів??? Невже в Росію, та ще й оборот за минулий рік рекордний... А скільки людей на заробітки їздять котеджі під Масквой штукатурити? Не чули...? Глобалізація занадто охопила вже сучастний світ. Економіка яка нічого не виробляє на додачу із хапугами-ворами (депутататим) не витримає втрати ринків збути та фінансових каналів. А Модерн-Експо куди постачав свою продукцію (не знаю чи зараз це робить)?? І таких прикладів чимало. А найбільш сумно, що два народи воюють один з одним. Коли в Росії гинуть всякі отморозки, то за Україну це в основному опора нації. Людей зтравлюють, і реально, на жаль, протидіяти таким потужним інформ-залпам сіра маса не може.
юзько пилсудськый до Вікінг Показати IP 25 Березня 2017 08:00
Гарні приклади а конкретики нема. Думаю , що ультрас праві, "не верь единожды солгавшему", кацапська народна мудрість. Як на мене, то і банкам і Тимощуку влупити смачного пиндюка.
До Вікінга до Вікінг Показати IP 25 Березня 2017 09:24
Та ти шо, щось там з дивана кукарікаєш про глобалізацію і все на третьому році війни і про стравлювання? Україна на расію не нападала і якраз таки вони хочуть защемити нас, повернути у свої володіння. Ми нікого не чіпали, а от вони всюди носа пхають свого. Толерантний ти наш. Сумно йому, що народи воюють. Холоп ти простий
Вікінг до До Вікінга Показати IP 25 Березня 2017 10:38
Я бачу ти з окопу пишеш. Я навів декілька із своїх аргументів. Наведи своі. Ніхто банки трогати не буде. Чому? Бо занадто великий капітал вони вже обслуговують( до коменту вище). Кукарікаю про глобалізацію, а хто чекає на гроші мвф, зброю США, свої ліси і бурштин нелегально вивозить. А ти радий що йде війна? Ти знаєш що таке толерантний? Вугілля ми по якій формулі купляємо? Гривня наша валюта тільки формально. Всі ціни формуються опираючись на долар.
Sieger Показати IP 25 Березня 2017 01:00
А що таке волинське ультрас? Що воно таке, щоб взагалі щось вирішувати? І якого біса до "хотєлкі" цієї біомаси хтось має взагалі прислухатись?
Фигвам Показати IP 25 Березня 2017 08:35
Капитан сборной Украины, сыгравший за нее более 100 игр. Чемпион Украины, России и Германии. Обладатель Кубка УЕФА. Победитель Лиги чемпионов в составе «Баварии». Человек, прославлявший и прославляющий украинский и волынский футбол. Правда, никого не убил, не обворовал и не изнасиловал. В самом деле, какой же это "Почетный гражданин"?
Хлоп до Фигвам Показати IP 25 Березня 2017 13:45
Він просто кельтухи по місту і 1488 не малював, так би питань в ультрас не було б
Перехожий Показати IP 25 Березня 2017 14:48
В то-то и дело,что никакой "почетный". Да, чемпион,да обладатель,да,прославЛЯЛ. А теперь кормится с кацапского стола.Ему денег мало? Никто не против, чтобы он зарабатывал больше. Где угодно,хоть на Мадагаскаре ( как в свое время гаараздо более известный и почетный человек В.Ф.Мунтян), тока не в Расее. Так что,Толяша, чемодан -вокзал - далее все ясно.
Не ультрас Показати IP 28 Березня 2017 12:53
Цілком підтримую ГО "Червоно-білі"!!! Три основних чому: - він не просто футболіст був, а багаторічний капітан збірної УКРАЇНИ!!! - він не з голодухи (від безгрошів*я) поперся в Рашку, а за баблом, яке (і непогане) міг заробляти всюди (крім РФ), в тому числі в рідній Україні!!! - він уродженець (при всій шані і повазі до цих регіонів) не Донбасу, Луганщини, Криму (де люди більш пов*язані з РФ), він - ВОЛИНЯНИН, і своїм вчинком спаплюжив думку людей про цілий регіон і забув, що саме 51-ша відкрила лік загиблим на Донбасі від рук тих, кому він тепер прислужує (працює на розвиток ворожого футболу, бо ми з Росією воюємо). Толян, за гроші (та й вони смішні для тебе) ти зганьбив ВОЛИНЬ! УЛЬТРАСИ - праві!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus