USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Юні волинські каратисти вимушені займатися у задушливому залі

14 Грудня 2013 14:11
Усіх охочих займатися карате кіокушинкай у Нововолинську не вмістити у тісному залі. Батьки жаліються і дітям некомфортно, інформує ПроНовік.

Каратисти із Нововолинська на відкритому кубку Волинської області здобули чимало нагород. Із 14 юних мешканців гірничого міста з медалями повернулися 12.

“Це показує, що наша секція карате кіокушинкай у Нововолинську, працює винятково на результат, – ділиться враженнями у телефонній розмові тренер Андрій Фафлей. – Ми б привезли й більше нагород, але четверо учасників захворіло, тому поїхати на змагання, на жаль, не змогли.

Загалом же, скажу, що карате в нашому місті – доволі популярний вид спорту. Ми навіть два всеукраїнських чемпіонати провели на базі Нововолинська.

Правда, сьогодні не можемо прийняти всіх охочих займатися карате через труднощі із залою для занять. Вона у нас наразі невеличка. Батьки жаліються, що тут нема чим дихати вже після першої години інтенсивних занять.

Адже сьогодні наші тренування відвідує три десятки дітей, а бажаючих іще більше. Рішенням сесії міської ради нам надали в оренду напівпідвальне приміщення однієї зі шкіл, та воно потребує ремонту.”

Попри труднощі із залою для занять нововолинські каратисти продовжують показувати достойні результати. Як зізнаються учасники спортивної секції, вони сподіваються, що небайдужі до спорту та виховання дітей люди таки знайдуться, і їм разом вдасться обладнати таку залу, яка б відповідала усім вимогам для занять карате.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нормальний Показати IP 14 Грудня 2013 16:23
Ми колись у підвалах займались, бо було заборонено карате, і нормально...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus