USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Завершився ІІ чемпіонат Волині з футзалу серед дітей

24 Березня 2018 10:26
Яскраві дитячі емоції, гордість батьків за своїх дітлахів, смачні подарунки та безліч позитивних моментів – цим запам’ятається більшості учасникам фінальний день ІІ чемпіонату Волині з футзалу серед дітей.

Церемонія нагородження переможців та призерів ІІ чемпіонату Волині з футзалу серед дітей відбулася 22 березня на спортивному майданчику КРЦ «Адреналін Сіті». До проведення змагань традиційно долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», інформують у прес-службі Фонду.

Участь у чемпіонаті взяли 30 команд юних футболістів з Волині та сусідніх областей.

Президент асоціації футзалу Волинської області Сергій Голоскоков зазначив, що фінального дня юні футболісти чекали довго, адже чемпіонат розпочався ще у грудні.

Участь у ньому брали діти чотирьох вікових категорій 7, 9, 11 та 13 років.

"Дуже сподіваюся, що серед цих дітей виростуть, як футбольні, так і футзальні зірки. Наш вид спорту дає поштовх до того, щоб у міжсезонні, коли нема можливості грати у футбол на відкритих майданчиках, діти займалися у футзалах, – каже Сергій Голоскоков. –Діти відповідальніше підходять до гри як дорослі. Тому сьогодні без подарунків не лишиться ніхто".
Він додав, що у 2018 році на дітей чекає чимало цікавих подій, які пов’язані безпосередньо з цим видом спорту. Та висловив побажання, щоб наступні чемпіонати з футзалу серед дітей збирали все більше і більше команд.

Команда Маневицької ДЮСШ стала кращою у віковій категорії U-11. Серед десятка юних футболістів – десятирічна Оксана. Тренер Андрій Шевчук каже: спортивна школа не має можливості сформувати команду дівчат. Проте Оксана – повноцінний гравець в команді хлопчаків. А ще дівчину вважають талісманом команди.
"Діти в нашому районі записуються у спортивну школу, з задоволенням відвідують заняття, – зазначає тренер. – Дякуючи таким чемпіонатам, молоде покоління розвивається, піднімається рівень нашого футболу".
"Такі заходи дають можливість дітям реалізовувати свій потенціал. Упевнений, що багато з вас мріють досягнути висот у футболі. Не припиняйте тренуватися та працювати над собою. Завдяки великим старанням, неймовірній праці й дисципліні вам це вдасться", – звернувся до юних футболістів під час нагородження керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus