USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Завтра у Луцьку «Волинь» зіграє з МФК «Миколаїв»

17 Квітня 2018 20:42
Гра, як і усі матчі 28-го туру чемпіонату України, відбудеться 18 квітня у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – о 14:00. Пряма трансляція – ТРК «Аверс», інформує прес-служба луцької «Волині».

Посеред тижня між собою зійдуться команди, які мають позитивний баланс перемог та поразок у весняній частині чемпіонату України. Щоправда, «Миколаїв» при цьому має відчутну фору над зоною вильоту та своїми завтрашніми суперниками, не в останню чергу завдяки важкій перемозі в останньому турі над «Геліосом». Тоді результат команди визначили зимові новачки «корабелів» - голкіпер Єгор Попович, який відбив пенальті, а також півзахисник Ігор Семенина, який уже вдруге навесні своїм голом приніс «Миколаєву» цінні три очки.

Наша команда до гри проти «Миколаєва» також підходить з припіднятим настроєм: минулої п’ятниці «Волинь» уперше в сезоні виграла виїзний матч, а разом з тим – здобула дві перемоги поспіль в чемпіонаті. Гол Павла Гордійчука своїй колишній «Оболоні-Бровару» став надважливим ще й тому, що «червоно-білі» вперше за довгий час залишили зону вильоту за підсумками туру та позбавилися неприємного фактора залежності від результатів конкурентів – тепер доля збереження прописки у Першій лізі залежатиме лише від наших футболістів.

Саме «Миколаїв» до останнього туру залишався єдиною командою, якій цього сезону «Волинь» не поступилася на виїзді. Тоді на останніх хвилинах матчу наші хлопці могли розраховувати й на переможний результат, однак Олег Марчук та Назарій Нич свої моменти не реалізували, а фінальний свисток арбітра зустрічі зафіксував нічийний результат – 1:1.

З тих пір наша команда встигла майже повністю оновити свій склад, тоді як «Миколаїв» також провів своєрідну ротацію, змінивши декілька гравців основного «ростеру». Утім, окрім новачків, особливої небезпеки як завжди треба буде чекати від кращого бомбардира команди Ігоря Сікорського, який протягом останніх чотирьох ігор «мовчить» у гольовому плані. На боці «Волині», як би це банально не звучало – фактор домашнього поля. На виїздах команда Руслана Забранського цього сезону набрала лише 9 очок зі своїх 34, тож наші уболівальники чекатимуть в цьому поєдинку лише на позитивний результат.

Арбітри

Матч у якості головного арбітра обслуговуватиме киянин Владислав Дорош. На грі з участю «Волині» він працюватиме уже втретє, і знову це буде гра у Луцьку. У двох попередніх випадках його фінальний свисток фіксував перемоги нашої команди – 2:0 над «Полтавою» та 1:0 над «Нафтовиком-Укрнафтою» в першому матчі після зимового міжсезоння.

Допомагатимуть головному арбітру асистенти Володимир Дорошенко та Роман Соботюк (обидва з Житомира). Четвертий арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

Суперник – МФК «Миколаїв»

Рік заснування: 1920.

Офіційний сайт: http://www.mfc.mk.ua/

Кольори: синьо-білі

Головний тренер: Руслан Забранський

Поточне місце у турнірній таблиці: 10 (9 перемог, 7 нічиїх, 11 поразок, різниця м’ячів 31:40, 34 очки)

Статистика зустрічей «Волині» проти «Миколаєва»: 68 матчів, 20 перемог, 16 нічиїх, 32 поразки, різниця голів 58:92.

Вдома: 34 матчі, 14 перемог, 11 нічиїх, 9 поразок, різниця голів 36:26

В гостях: 34 матчі, 6 перемог, 5 нічиїх, 23 поразки, різниця голів 22:66

Статистика «Волині» проти «Миколаєва» з часів незалежної України: 21 матч, 7 перемог, 7 нічиїх, 7 поразок, різниця м’ячів 23:17.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зіряк Шкорян Показати IP 17 Квітня 2018 21:39
Організатори матча, мабуть бояться неконтрольованого напливу болільників на трибуни. Стадіон може не витримати і розвалитися. Тому змушені в будень призначити початок гри на 14:00, коли хоч дехто буде на роботі і кількість глядачів не перевищить допустимого максимуму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus