USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Корбан подякував усім, хто його підтримував

7 Листопада 2015 23:15
Лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан написав свій перший пост у Facebook з-під домашнього арешту та подякував усім, хто його підтримував. Про це повідомляє ТСН.

"Моя невелика мовчазна пауза пов'язана з можливістю виспатися. Найближчим часом я буду публікувати багато цікавого, а зараз я хотів би подякувати усім, хто не залишився байдужим до моєї ситуації", - написав політик у соціальній мережі.

Геннадій Корбан повідомив, що домашній арешт проводить у компанії своїх друзів - нардепів Андрія Денисенка, Бориса Філатова, Віталія Купрія.

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки «укропівців». Обшуки організували в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали. Під вечір його доправили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало зле.

Крім того, обшуки відбулися в громадській приймальні народного депутата Бориса Філатова в Дніпропетровську. У партії ці події назвали політичними репресіями.

Політики демократичного табору підтримали УКРОП. А у Дніпропетровську відбувся багатолюдний мирний мітинг на підтримку демократичного шляху розвитку країни.

Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан, якого затримали, не скоював. Своєю чергою, народний депутат України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош вважає президента України Петра Порошенка і генерального прокурора Віктора Шокіна причетними до затримання Корбана. Ситуацію прокоментував і член політради «Укропу» Ігор Палиця, заявивши, що "Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович".

Зі слів Корбана, за ґратами він опинився в результаті того, що його "викрали, як сепаратиста".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АРЕШТ КОРБАНА – ЦАРСЬКИЙ ПОДАРУНОК КРЕМЛЮ", - ПОЛІТИК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ІЗЯ Показати IP 8 Листопада 2015 09:33
за укроп не голосував ,а після цього безпредела БУДУ .. УКРОП СИЛА . ДАЖЕ БОРЩ З УКРОПОМ ВКУСНІШИЙ.....
Semen Показати IP 8 Листопада 2015 09:41
Ви вже дістали тим своїм корбаном. Яке відношення він має до нашого краю ? Пишіть про кожного жителя планети,якого в чомусь там звинувачують.
Лучанка Показати IP 8 Листопада 2015 14:28
Такий хворий, такий хворий. І водочкою лікуємось від серцевого нападу і від гіпертонічного кризу,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus