USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Lutsk Food Fest можна купити акційні квитки на Бандерштат

30 Липня 2017 09:53
Тільки для відвідувачів Lutsk Food Fest організатори фестивалю Бандерштат підготували супер-пропозицію: квиток на 3 дні фесту можна придбати лише за 400 грн замість 500, різницю ж можна витратити на смаколики.

Придбати квитки можна у касі та у промоутерів, інформують організатори.

Нагадаємо, другий день фестивалю вуличної їжі Lutsk Food Fest стартує сьогодні о 11:00.

Що відбувалося під час першого дня читайте у нашій трансляції, а у фоторепортажі можна знайти себе.

Бандерштат відбудеться 4-6 серпня в селі Рованці поруч з Луцьком. На вас чекає: 3 музичні сцени; понад 50 найкращих українських гуртів та закордонних гостей; гутірки зі спеціалістами ІТ, економіки, політики, медицини, відомими письменниками, найпопулярнішими блогерами; літературні ранкування; спорт з командними іграми, квестами та наймасовішою фестивальною йогою; величезний фуд корт; дитяче містечко з розвагами та майстер-класами і ще дуже багато всього.

Деталі та квитки на саті: http://bandershtat.org.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus