USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під Луцьком – грандіозне свято дитинства

13 Червня 2015 15:05
У рекреаційному комплексі «Рестпарк» сьогодні, 13 червня, розпочалося довгоочікуване дитяче свято – фестиваль добра та радості HappyFestPICNIC.

Всі родини, які завітали на дійство, знайшли тут все, що тільки можуть побажати своїм чадам.

Розпочалося дійство о 12 годині. І від цього моменту сюди почали прибувати відвідувачі. Примітно, що всі гості свята прийшли сюди зі своїми дітками, адже цей захід організований саме для дітей.

Власне, кожен з юних відвідувачів може тут знайти розваги до смаку: боді-арт, майстер-класи, дитяча рибалка, батути.

Тут можна скористатися послугами дитячої кімнати з засобами гігієни, абсолютно всі майстер-класи, всі процедури в бьюті-зонах, активні ігри та ігри на плейстейшн тощо. Платна - тільки їжа та напої від РК «Рестпарк» та ТМ Дмитрука.

Одним із організаторів дійства став клуб активних мам «Комільфо». Організувати це дійство вдалося всього лише чотирьом активним мамам, які загорілися бажанням створити грандіозне свято для дітей.

Сама програма, яку запланували для відвідувачів – досить дороговартісна. Зауважимо, на вечір тут чекають особливих гостей: Ольгу Сумську з Віталієм Борисюком, які пройдуть обряд вінчання в арці закоханих. Марина розповідає, що ця ідея виникла для того, аби освіжити парам спогади про один із найщасливіших моментів у їх житті.

«Багато одружених пар давно живуть разом і, може, навіть забули, чому одружилися. Ми хочемо освіжити ці спогади, щоб вони згадали ті моменти», - розповіла вона.

На жаль, не обійшлося і без неприємних моментів. За місяць до фестивалю Луцька міська рада відмовилася від партнерства. Організатори готувалися до свята більше трьох місяців, міська рада обіцяла покрити частину витрат, адже програма, яку розробили організатори, дуже дорога. Та за місяць до фестивалю, міська рада відмовилася, натомість за два тижні до цього організувала власний фестиваль. Причому, за тією ж концепцією, яку розробляли мами з клубу «Комільфо».

Але організатори HappyFestPICNIC не втрачають надії, що коштів, виручених за квитки, вистачить і на благодійні цілі – для дитячих майданчиків. Поки що відвідувачів не дуже багато, але організатори чекають, що чимало людей захочуть приїхати по обіді, аби зустрітися з почесними гостями – Ольгою Сумською та футболістами ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Просто мама Показати IP 13 Червня 2015 15:53
В таку спеку ми й голови свої на вулицю не висовуємо.
Zоtan до Просто мама Показати IP 14 Червня 2015 08:58
Грандіозне свято?300 чоловік там було максимум,і це грандіозне свято?А що тоді напишете про 1000 чоловік?Мегаподія року?:)))
грандіозний Показати IP 13 Червня 2015 16:04
у чому грандіозність: у захмарному платному вхідному квитку під назвою"запрошення", продажем елітної косметики і різних модних штучок, дорогих іграшках, дуже поганому звуку і російськомовній тусовці під назвою флеш-моб. А ще родзинка Ольга Сумська, якій потрібно грошенят щоб просунути доцю в Москві. Це не фестиваль, це клуб за інтересами для багатеньких)))
Оксана до грандіозний Показати IP 13 Червня 2015 18:59
100% !
ося до грандіозний Показати IP 14 Червня 2015 09:21
поліська жаба доскакала і до вас...квиток за 100 грн? а взамін що? А взамін БЕЗЛІМІТНІ І БЕЗКОШТОВНІ всі розваги для дітей! В центральному парку і в 300 не вклався би, якби моє дитя скакало сумарно 1,5 години на батуті і півгодини ловило рибок. Іграшки від Тигреса були взагалі дешеві, друзі купили мяку іграшку "Змійку" за 40 грн!! Дорослим теж було що робити, а головне, моє дитя було вкрай задоволене))) Стосовно Сумскої - погоджуюсь, лишня.
Міра до грандіозний Показати IP 15 Червня 2015 09:54
Велика різниця у тому, що фестиваль на "Острові" був організований для підтримки та безплатного відпочинку різних кризових сімей та з благодійною метою, а в в Струмівці за гроші та для заробітку. А це в наш час багатоьм не по кішені.
мажорчики!!!! а грош Показати IP 13 Червня 2015 16:10
Завтра, 14 червня, у селі Хотячів Володимир-Волинського району відбудеться похорон загиблого на сході бійця 24-ої бригади Вадима Сака. Згідно з попередніми даними, трагедія трапилася 10-го червня.
аяяй Показати IP 13 Червня 2015 16:23
Не вернут организаторы вложенных денег,и почему горсовет должен помогать именно им,у нас скоро День конституции и день молодежи.В городе организуют праздник для всех и бесплатно!
12123 Показати IP 13 Червня 2015 17:56
викликають світлини нудьгу та печаль що енергія е а світла нема. камільфо однако...пардон
11111 Показати IP 13 Червня 2015 19:16
Добре що ще хоч протестанти розваги придумали (напевне єдине що на халяву) то діток згуртувало. Це абсолютно не формат фестивалю, гроші потрачені дарма))) Шановні організатори ваша лайка між собою чути скрізь. Я особисто чув кілька раз, що немає грошей заплатити за Сумську. Не вмієте - не беріться. І ще, дружня порада, не паплюжте інших а то спитають де гроші діли. Мені шкода свого часу))))
Волонтер Показати IP 13 Червня 2015 21:54
Що за люди пішли.... як не старайся - завжди все не так)) "не вмієте - не беріться" - ??? якби всі думали за таким принципом,то ми б зараз жили у кам"яному віці) "Клуб за інтересами для багатеньких" - ???)) ви про що взагалі ? 80 грн не є аж такою захмарною сумою, тим більше за відпочинок на природі у комфортних умовах. "В городе организуют праздник для всех и бесплатно!" - халяви не буває,а якщо і є,то тоді і відповідний рівень дійства.поживемо-побачимо,яку "халяву" для вас підготує міська рада( нагадую,це ті самі люди котрі залишили пів-міста без душа, влітку) . p/s про день конституції і день молоді : все це робиться щоб замилити людям очі і показати які ми гарні і хороші (вибори на носі ) - тому можливо зроблять на рівні.
Оксана Показати IP 13 Червня 2015 21:54
Моїй дитині свято дуже сподобалось, думала сходимо на годинку, а пробули з 12-ої до 19-ої і дитина ні хвилини не нудьгувала: найбільше сподобались рибалочка, батути, дитяча кімната, капоейра, кінетичний пісок, аквагрим, творчі заняття в дитячій зоні, гравітаційна гімнастика, Corn hole. Намагались триматися в тіньочку, під деревами. Розваги були різноманітні, кожен міг вибрати, що йому до вподоби. Усі розваги були безкоштовні, тому вважаю, що вартість квитка цілком виправдана. Дякую організаторам за гарно проведене свято!
Мама Показати IP 13 Червня 2015 22:57
Ми були всією сім"єю і кумів загітували. Свято - супер! Є кілька мінусів в організації. просто не передбачили, вочевидь, що буде аж так багато людей і аж так спекотно.Наступного разу,думаю, звернуть на це увагу. А в основному - цікаво, насичено, дітей не можна було відтягнути від розваг та танців. Ціни досить таки бюджетні. В розважальних центрах ви з дітьми за такі гроші не розженетесь. Назад їхали безкоштовним автобусом. Нам сподобалось, а те що тут об****ть, так це норма, іншого й не очікуйте... Але Ви, дівчатка, молодці! Частіше і побільше б подібних заходів, щоб вони були зайняті чимсь цікавим та корисним, разом з батьками!!! а не в парку в кущах палками бавились, поки мама з татом в кращому випадку пиво розпивають і говорять "Відчепись! Іди пограйся!", що частенько можна спостерігати вихідними днями в місті... Розвивайтесь разом з дітками і будьте добрішими!
Марина Показати IP 13 Червня 2015 23:25
Щиро дякую організаторам свята за чудовий СІМЕЙНИЙ день! Завдяки таким заходам відбувається справжнє єднання сімей, родин та людей. Сьогодні чоловіки не в кабаку провели свій час, де витратили б явно більше як 80 грн., а разом з дружинами та дітьми. До слова, хочеться додати усім скептикам, що вам все погано, День сім`ї, на жаль, в тому ж переліку. Хоча, як на мене, саме такі заходи повинні проводитись в нашому місці - без п`яних та невихованих підлітків, без розбитих пляшок і т. д. Щастя, яке було сьогодні в дитячих очах, і зокрема моєї дитини - ось це наше майбутнє!!! Для тих, хто вважає, що відпочивали "мажори", можу сказати, що серед моїх знайомих, яких я зустріла на святі, були звичайні родини, які хочуть бути щасливими!!! P. S. Усі розваги для дітей були безкоштовними, а саме: батут, різноманітні ігри, численні майстер класи, рибалка тощо. ЛЮДИ НЕ БУДЬТЕ ТАКИМИ ЗЛИМИ!
просто жах Показати IP 15 Червня 2015 12:20
логіка крутезна, або рестпарк, або кабак) Щиро співчуваю панянкам у яких чоловіки проводять час не з ними а в кабаках. Тоді й дісно альтернативи нема. Печалька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus