USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через демонстрацію ролику «Пропало все!» звільнено шеф-редактора програми «Репортер»

13 Червня 2009 00:07
Шеф-редактор інформаційної програми «Репортер» на Новому каналі Володимир Павлюк написав заяву про звільнення на прохання керівництва через показаний в ефірі телеканалу ролик із Юлією Тимошенко \"Пропало все\". Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Власне, цю інформацію «Телекритиці» підтвердив сам Павлюк. 
 
«У нас із керівництвом каналу різне бачення того, що відбулося в нас в ефірі», - пояснив Павлюк. 
 
За інформацією Телекритики, Павлюка звільнили за демонстрацію неофіційного запису заяви Тимошенко зі словами «Пропало все!» у програмі «Репортер» 8 червня. 
 
«Так. Синхрон вийшов у понеділок. Розмова з керівництвом була довга й нудна. Мене попросили написати заяву і я її написав», - підтвердив Павлюк. 
 
Водночас керівник прес-служби «Нового» Ольга Балабан заявила, що Павлюку «зрадило відчуття міри». 
 
Вона підтвердила, що приводом для звільнення був синхрон прем\'єра «Пропало все!», проте відкидає будь-який політичний тиск на канал. 
 
«У серйозних інформаційних програмах не можна використовувати синхрони з інтернету. Ми цього не вітаємо навіть у розважальних програмах. Тим паче у цьому випадку це не було ніяким чином інформаційно вмотивовано», - сказала Балабан.
 
За інформацією Телекритики, у п’ятницю колективу «Нового каналу» буде представлено Михайла Шаманова як виконувача обов\'язків шеф-редактора «Репортера», – повідомляє «Українська правда».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Молодий Показати IP 13 Червня 2009 08:55
Журналіст молодчина . треба не засуджувати його , бо завдяки такому ролику народ зміг побачити реальне обличчя тимошенко, лицемірна єврейка, яка запудрює мозги народу. Юля геть з України!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 10:03
Ну і правильно зробила, що звільнила. Для чого було показувати, вона ж людина а не робот, щоб не хвилюватись і не помилятись.
Savur Показати IP 13 Червня 2009 11:25
уявляю собі якщо "коровай з вухами" стане президентом, то за таке моє висловлювання мене посадять чи що? Ну але президентства їй після любові з яником не бачити як коси без дзеркала.
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 18:54
Цей ролик був більш інформативним ніж будь-яка інформаційна програма про політиків: 1. Тимошенко в побуті розмовляє російською мовою. 2. В неї хвора нервова система. 3. Усі її штучні "щирі" звернення робляться з суфлера. Як далеко ще власникам телеканалів до європейського рівня!
михаил Показати IP 13 Червня 2009 19:43
лицемірна єврейка------молодий-----что за новое выражение....и куда смотрят проверяющие...это же уголовный кодекс должен сразу срабатывать за нетерпимость:)
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 09:27
Браво Павлюк! Когда до наших тупоголовых вождей (в том числе фантастически тупорылого руководства СМИ) дойдет, что с Интернетом пора считаться? И что если не показать то, что все уже видели, то будешь выглядеть дебилом? Когда они перестанут оболванивать и тупо прилизывать жизнь в телекадре? Не думала, что в Киеве такие же дебилы сидят, как на периферии Павлюк без работы не останется, а вот Тимошенко, боюсь, да, и чтоб ей на бирже 3 месяца не платили, [вирізано - цензура] крашеной
Вінстон до Михаил Показати IP 15 Червня 2009 10:08
А що правда в очі коле??? Так воно і є! Це справжнє обличчя Ю.Т.
Вік Показати IP 15 Червня 2009 17:25
А як наша розхвалена "свобода слова" після цього??? Павлюк молоток, не побоявся, а наші "властьимущие", в т.ч. і Юлька ще раз показали чого варті...Чи це початок цензури по-російськи???? :(((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus