USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Для харизматиків, диваків і діячів: волинян кличуть до Опішного

14 Квітня 2015 17:47
Створити хоча б одну сторінку життя зі справжньої гончарної глини кличуть волинян працівники Національного музею-заповідника українського гончарства в селищі Опішне на Полтавщині.

Е-літняї академії гончарства для зовсім скоро стартує в столиці українського гончарства – Опішному. «Для харизма тиків, романтиків, і диваків і діячів», - уточнюють організатори.

Отож, якщо ви задумали цікаво провести відпустку чи канікули – спробуйте себе за гончарним кругом.

Е-літня академія працюватиме із 8 по 28 червня 2015 року.

За період «навчання» учасник не лише опанують основи гончарної справи, пізнають її вікодавні традиції, а й створюватимуть власні неповторні глинотвори.

Незабутні «уроки» пропонують провідні художники-керамісти України й метри народного гончарного ремесла Опішного. Школа пропонує майстер-класи, презентації виставок і творче спілкування, а також знайомство з унікальною колекцією кераміки Національного музею-заповідника українського гончарства.



Знайомтесь: учасниця Е-літньої академії гончарства для харизматиків, романтиків, диваків і діячів 2014 року – Вікторія Аніщенко.



У своєму «звичайному» житті 32-річна «випускниця» Е-літньої АКАДЕМІЇ ГОНЧАРСТВА закінчила Київський національний університет будівництва і архітектури (2007), нині живе в містечку Слобода на Київщині, де працює в місцевому історико-краєзнавчому музеї «Пам’ять». Здобувши гончарну «освіту» в Опішному, створила гурток художньої кераміки в школі й відтепер навчає гончарству малечу.

Її «випускні» твори, виготовлені з натхненням і любов’ю:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus