USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович поділить Україну на госпітальні округи

25 Жовтня 2010 09:24
Президент України Віктор Янукович доручив Міністерству охорони здоров'я у стислі терміни провести повну інвентаризацію медичних закладів і завершити розробку нормативно-документальної бази для проведення реформи всієї сфери.
Підбиваючи підсумки розширеного засідання робочої групи Комітету з економічних реформ з питань реформування сфери охорони здоров'я в Кіровограді, Янукович сказав: «Готуйте пропозиції для підготовки національної програми реформування сфери охорони здоров'я. Найближчим часом ми їх пропрацюємо, і я особисто внесу цей законопроект як невідкладний на розгляд Верховної Ради». Про це інформує «Главред».
Також Янукович дав завдання профільним структурам не пізніше ніж за півроку підготувати карту України з нанесеними госпітальними округами.
Згідно з проектом реформування охорони здоров'я, госпітальний округ повинен буде включати багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування з консультативною поліклінікою, лікарні для відновного лікування, хоспіси, лікарні планового лікування хронічних хворих, заклади медико-соціальної допомоги і центри первинної медико-санітарної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дік Показати IP 25 Жовтня 2010 15:03
Вітя жжот!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus