USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Коломойський вибачився перед журналістами

21 Березня 2015 22:50
Керівник Дніпропетровщини Ігор Коломойський розповів про справжні мотиви тих, хто захоплював державне підприємство «Укртранснафта», про свій інтерес до цієї компанії, про ситуацію на фронті та в економіці. Про це інформує ТСН.

Коломойський повідомив, що за скандалом стоїть фігура нардепа Єремеєва, вибачився перед журналістами, а вибачатися перед паном Андрушком за різкі слова не відчуває потреби.

«Перед Андрушком вибачатися не буду, а перед усіма журналістами – пробачте», - сказав керівник Дніпропетровської ОДА.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що однією з причин захоплення "Укртранснафти" є намір народного депутата України Ігоря Єремеєва вивести з-під кримінального переслідування свої компанії, які мають безпосереднє відношення до незаконного заволодіння більш ніж 22 тисячами тонн державної нафти. Також ІА Волинські Новини повідомляло, що готується указ про звільнення Коломойського.

«Я, як держслужбовець першого рангу, не повинен себе так поводити, це я визнаю. Це неправильно та недобре. Але конкретно панові Андрушку я руки не подам та вибачень приносити не буду. Можу принести вибачення журналістському співтовариству. А йому – не буду», - пояснив Коломойський.

«А догану я прийняв, розписався вчора та визнав, що я так себе поводити не повинен був», - додав керівник Дніпропетровської ОДА.

Нагадаємо, президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко у своїй статті висловив думку про те, що рейдерське захоплення бізнесу Коломойського - помилка влади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анонім Показати IP 21 Березня 2015 23:00
А причем тут Еремеев, если ВР изменила необходимый минимум акционеров на собрании, которое может менять ее руководство. Благодаря этому Коломойский лишился блокирующего количества акций, что и позволило переизбрать руководство компании. Пардон, Еремеев при том, что многие из вас имеют на него зуб, вполне возможно и заслуженный.
Анонім Показати IP 21 Березня 2015 23:19
ТОБТО НЕ ВИБАЧИВСЯ.... ШАновні журналісти Волинських Новин а яка у вас позиція... ;) ?
не всі порядні до Анонім Показати IP 22 Березня 2015 07:56
Деяких журналістів потрібно не тільки матюкати, а ще й мо*ду бити - ЗА БРЕХНЮ, перекручування фактів (типу: ой, помилився),тому що журналісти мають ВЕЛИКИЙ вплив на думку малограмотних людей, як приклад - Донбас.
Анонім до не всі порядні Показати IP 22 Березня 2015 08:01
В данном случае имеется еще один нюанс, а именно: Одного из облаенных журналюг охрана Янека уложила на землю, когда он кинулся без предупреждения к Президенту с микрофоном. Какой вой этот журналюга поднял, вплоть до того, что грозился подать иск в международный суд. А сейчас даже в своем посте он ни словечка не сказал о случившемся.
)) до Анонім Показати IP 22 Березня 2015 09:27
Коломойський господар Палиці, а Палиця власник ВН. Відчуваєте як журналістам тяжко? Їм доводиться топити свого брата журналіста заради шефа.
Анонім до )) Показати IP 22 Березня 2015 09:58
коментар було видалено
))) до )) Показати IP 22 Березня 2015 11:00
+100500!!! Тут і додати щось важко!!!
читач до Анонім Показати IP 22 Березня 2015 10:58
Ви ще питаєте про позицію цього видання до даного персонажу і подій? Ну смішно і всі все розуміють...:)))
Степан Бандера Показати IP 21 Березня 2015 23:31
"могу принести извинения" и "приношу извинения" - это, как гаварят в Адєсє - двє бальших разніци. Так що перш, ніж писати про вибачення ви б послухали, що цей добродій сказав заляканій і зажатій Аллі Мазур
Anat Показати IP 22 Березня 2015 01:09
ЦІкаво чи є почуття гідності в журналістів плюсів... ?
Сеня Показати IP 22 Березня 2015 07:31
Шура, у тєбє є деньгі,щтоби так себя весті-німа?А воні посорілісь з мозгамі і дєлают нам берємєну голову.Патриоти ,БЛИН.за наш счот!!!!!!!!
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 08:43
... як почали одні і тіж політики красти за Кравчука так і по сьогодні крадуть... Як крали так і крадуть, як брехали , так і брешуть оптом горе-політики, горе-Президенти ...Політичні проститутки в Україні 24 роки ! Патріотизмом прикриваються казнокради українські і брехуни найкращі в світі ...Це все із-за них феодалів війна на Україні, простий народ вбивають ...Су**и не каються... Думають,що їм більше землі на цвинтарі вділять, як простим смертним і в труни понапихають золота- срібла і по дві парі взуття накладуть в труни ...Зробили пекло на Україні з Путіним і Януковичами сволочі !
неАнонім до Анонім Показати IP 22 Березня 2015 11:04
Точно підмітив, що крали 24 роки, а винні Путін і Янукович?! Браво...!:)))
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 10:10
та в с"аці коломойський хотів мати всіх разом журналістів, але вони його заженуть в кут, як свора мисливських собак заганяє медведя
свідомий Показати IP 22 Березня 2015 11:17
А коменти руть... аж гай шумить :)))
цензораНЄТ Показати IP 22 Березня 2015 11:18
Якщо губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський не попросить вибачення у журналіста «Радіо Свобода» Сергія Андрушка, рух «Стоп цензурі» вимагає його звільнення. Про це у Facebook повідомив народний депутат Сергій Лещенко.
Анонім Показати IP 22 Березня 2015 11:24
Ну якщо Лещенко вкупі з Єрємєєвим і Андрушком втримають Дніпропетровськ так як це зробив Бєня, то треба вимагати усього, що хоче "Континіум"
Пасажир Показати IP 22 Березня 2015 12:13
Коломойському слава!!!
Ірина. Показати IP 22 Березня 2015 18:03
Що зробив Єремєєв для Волині, Луцька - нічого. Навіть не порівняти з Палицею. Тільки викручується, що не платити за Порт-сіті. Якби Путін наступав на Волинь, то сидів би зі своїм Континіумом в Москві. А Коломойський молодець, патріот. Хто з українських олігархів висловив чітку публічну позицію відносно Путіна? - А ніхто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus