USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кириленко вважає Грузію агресором і збирається на вибори

26 Вересня 2008 18:18
Кореспондент газети «Коммерсант-Україна» 25 вересня став свідком суперечки між представниками НУНС і БЮТ, яка показала, наскільки істотними є відмінності позицій цих політичних сил. Про це інформують «Волинські Новини».
Як повідомляє сайт видання, група журналістів слухала в коридорі парламенту заступника глави фракції НУНС Романа Зварича, який говорив про невизначеність відповідей представників БЮТ на його запитання. У цей час журналісти зупинили главу фракції блоку Івана Кириленка, який проходив повз, і попросили пана Зварича прямо зараз поставити своєму колезі ті запитання, на які він не може одержати відповіді.
«Я вас конкретно питаю. Ви готові засудити акт російської агресії в Грузії?» – виконав прохання журналістів Роман Зварич. «Категорично ні! Тому що агресію почала Грузія, а ми не сторона конфлікту», – несподівано відповів пан Кириленко.
«Я вам пропоную засудити використання Росією нашої суверенної території для здійснення нападу на Грузію!» – обурився представник НУНС. «Ми категорично проти такої оцінки», – відрізав лідер фракції БЮТ. «То ваші переговори – ширма, за якою всі готуються до перевиборів?» – уточнили журналісти. «Абсолютно вірно», – нервово відповів Іван Кириленко, очевидно, маючи на увазі, що причиною перевиборів стануть дії НУНС. «Враховуючи те, що я почув, – так!» – погодився пан Зварич, маючи на увазі вислови лідера фракції БЮТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фанат БЮТу Показати IP 26 Вересня 2008 20:18
Та що ви, БЮТ білий і пухнастий, то Кириленко Іван просто обкурився після того як Юля з НЛО повернулась.
Фанат Саакашвілі Показати IP 27 Вересня 2008 08:58
Якщо застосування військами Саакашвілі першими систем залпового вогню "Град" по мирним мешканцям Цхінвалі не є агресією проти власного населення, то що тоді агресія?
Курва з косов Показати IP 29 Вересня 2008 09:48
Для Тимошенко головна мета - влада, причому влада абсолютна. Заради її досягнення дочка росіянки і вірменина (яка навіть наполовину не є українкою) без проблем підтримає Росію, тому що Юлька навіть мислить і спілкується переважно російською, а українською говорить з сильним російським акцентом (наприклад кааліція і т .д.). Волинська пародія на Тимошенко - нардеп Кирильчук, що зображує з себе такого собі бютівського вождя. Але Тимошенко принаймні, при всіх її мінусах постать, а Кирильчук - політичний динозавр, що дивом дожив до новітніх політичних часів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus