USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівника патрульної служби Фацевича представили у Києві

12 Червня 2015 23:39
Керівника патрульної служби Києва, волинянина Олександра Фацевича, а також очільника Департаменту патрульної служби Олега Савчина глава МВС Арсен Аваков представив особовому складу. Урочистості відбулися у Національній академії внутрішніх справ, – повідомляють у прес-службі МВС України.

«Це дуже почесно бути першими поліцейськими в нашій країні, але це й велика відповідальність. Як саме в Україні буде відбуватися реформа та чи повірять в цю реформу люди, залежить саме від вас. Вас чекає важка праця. І я вам бажаю успіхів. Слава Україні», – зазначив Арсен Аваков.

«Командирами роти стануть ті, кому ви найбільше довіряєте. В подальшому їм буде потрібна ваша підтримка, аби продовжити спільну роботу», – наголосила Перший заступник Міністра Ека Згуладзе.



«Перед вами ще багато випробувань, ми повинні разом зробити так, аби повернути довіру населення до правоохоронних органів. Наша місія - служити людям та захищати їх права. Ми маємо повернути довіру громадян. Разом з вами ми побудуємо нову поліцію», – підкреслив Олег Савчин.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що нову патрульну поліцію Києва очолив командир «Світязя», волинянин Олександр Фацевич.

«Я, як майбутній шеф патрульної служби Києва, зроблю все можливе, аби допомогти вам, захистити вас. Я буду постійно з вами на вулицях міста. Ваші командири підрозділів, батальйонів та їх заступники також будуть поряд. Ми завжди підтримаємо вас. Спільними зусиллями ми досягнемо успіху», – сказав Олександр Фацевич.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анатоль_ Показати IP 13 Червня 2015 00:00
Наші вітання та низький доземний уклін очільнику нової української полиції!
Олена Показати IP 13 Червня 2015 00:02
В добру дорогу!
Марічка Показати IP 13 Червня 2015 00:15
з Божою поміччю служіть народу України!
ку Показати IP 13 Червня 2015 09:09
Тьфу б...ь Поліцейська академія 5 невистачає директора Ласарда і здорового негра силача. Ото буде весело як ті блондинки будуть Троєщинську чи Борщагівську гопоту розганяти де діє тільки метод "спочатку по гриві дубіналом, а потім можна і пагаваріть"))))))))))))))))))
Анатоль_ до ку Показати IP 13 Червня 2015 11:00
Пані Наташко Семенівно також так думають!
Тьху Показати IP 13 Червня 2015 11:32
знову ті самі пики по блату на нових посадах.Ото рехворми....ека їдь додому.
не пацик Показати IP 13 Червня 2015 11:36
якщо в бочку з помиями добавити чайну ложку меду ? закрити цю діжку пластмасовою кришкою -обтянути обручами і написати МЕД !!! або замість міліціі-поліція думаете багато повірить якщо знае що всередині напхано : Не смішіть з такими реформами для лошків -чекайте виступу вечірнього кварталу
Лучанка Показати IP 13 Червня 2015 12:11
Ека тут ні до чого! Тут Фейсбуков та Сєня до чого... А прокуратура???? Там ВСІХ РОЗІГНАТИ, ВСІХ І ПОСАДИТИ З КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА! А СБУ? Поки Порох привладі, оцей Ваш, який Ви тут казали, що зробить все,бо він Рошен зробив...,то так і сидітимите та їстимите скоро лише Рошен....
Anat Показати IP 13 Червня 2015 23:08
Шкода хлопця в якого друг екс мчсник шкіряк та хлопчик Гонщик....
Анонім Показати IP 14 Червня 2015 16:42
мня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus