USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Продовження контракту з Балчуном безпідставне, - МІУ

22 Червня 2017 10:46
Міністерства інфраструктури України (МІУ) вважає, що трудовий договір не може бути продовжений автоматично.

Підстав для автоматичного продовження трудового контракту з головою правління ПАТ Укрзалізниця Войцехом Балчуном - немає. Про це йдеться у відповіді прес-служби міністерства на запит видання Дело.ua.

«Контракт підписаний на один рік, термін дії з 06.06.2016 до 05.06.2017. Договір не містить норми щодо автоматичного продовження. Всі зміни до контракту вносяться шляхом підписання додаткових угод до нього. У разі, якщо контракт буде достроково припинено з ініціативи Вищого органу управління (Кабінет Міністрів України, - ред.), виплачується вихідна допомога в розмірі 6 місячних окладі», - повідомили у прес-службі МІУ.

Нагадаємо, вчора в Укрзалізниці заявили про продовження контракту з Балчуном.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян неодноразово висловлював невдоволення діяльністю Балчуна.

11 квітня 2017 року Омелян заявляв, що керівництво "Укрзалізниці" не відповідає потребам України і має бути звільнене. За його словами, рішення проблем "Укрзалізниці" вимагає кадрових рішень з боку уряду.

Своєю чергою, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що рішення про доцільність продовження контракту з Балчуном буде прийматися за підсумками його звіту про роботу за рік.

Водночас станом на 21 червня Балчун так і не звітував перед урядом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus