USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рейтинги влади впадуть через «продуктивні реформи», - експерт

7 Вересня 2015 18:18
Порошенко не має гідних аргументів щодо голосування за зміни до Конституції.

На цьому акцентує увагу директор Українського інституту аналізу та менеджменту Руслан Бортник у коментарі інтернет-виданню Хроніка.інфо.

"Не думаю, що президент щиро вважає, що в нього знайдеться 300 голосів. Незабаром, звичайно ж, буде розкол в коаліції, тому що багато сили будуть конкурувати на місцевих виборах.

Також соціально-економічна ситуація після виборів погіршиться, рейтинги влади різко впадуть через "продуктивних реформ" на благо суспільства.

Така впевненість Президента з погляду політтехнологій правильна, але вона не має переконливих аргументів ".

Як повідомляють ЗМІ, Президент України Петро Порошенко переконаний, що повторне голосування за зміни до Конституції відбудеться після місцевих виборів, коли, з його слів, жодна політична сила не зможе влаштовувати провокації.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в першому читанні зміни до Конституції України.

Експерти називають чимало "підводних каменів", які намагаються закласти в новій Конституції. Суперечливих нововведень у проекті чимало. Найголовніших – два.

Перше, скандальне: надання особливого статусу окремим районам Донецької та Луганської областей, які нині під контролем російсько-терористичних угруповань. Опоненти президента вказують, що таким чином Київ легітимізує владу бойовиків, і ми ж за власний кошт будемо утримувати ворожу сторону. Але найбільше підозр викликає туманність переговорного процесу з Росією та сепаратистами.

Друге коло протиріч – системне і стосується зміни адміністративного устрою країни. Велику низку повноважень передадуть новим місцевим громадам, що утворюються з одного або кількох населених пунктів. Вони об'єднані в райони, райони – в регіони, які раніше називалися областями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 19:36
Рейтинг поросяти впали нище плінтуса.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 19:53
Что за бред в выражении "які нині під контролем російсько-терористичних угруповань"? Ведь Украина на днях приняла новую военную доктрину, в которой четко указано: "Россия является военным противником Украины, так как возможность нападения с ее стороны наиболее вероятна..." Иными словами, в настоящий момент времени, согласно новейшей военной доктрины Украины, Россия может напасть, но не нападала, на Украину.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2015 12:22
Експертів розвелось - що собак... І всі висловлюють свої "експертні" висновки, а на чому вони базуються - мабуть і самі не знають. Де їх знаходять і для чого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus