USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Росії моляться, що Євросоюз натисне на Україну

5 Січня 2009 18:42
Україні доведеться розплатитися за «несанкціоновано відібраний» російський газ за ринковою ціною в 450 доларів за тисячу кубометрів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Таку заяву в ефірі російського телеканалу НТВ зробив заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв, який зараз у Парижі представляє позицію Росії, – інформує «Українська правда».
«Газ, який вкрадено, не може розраховуватися за іншою ціною. Це газ, не отриманий європейськими споживачами, і він повинен бути компенсований за такою ціною», - сказав Олександр Медведєв.
Він висловив сподівання, що країни Європи займуть позицію, яка спонукатиме Україну відновити переговори з Росією щодо постачань газу у 2009 році.
«Ми все ж таки сподіваємося, що не тільки наша конструктивна позиція, але й позиція Європи приведе до того, що Україна перестане так нерозважливо і безвідповідально поводитися й повернеться не просто до столу переговорів, але повернеться з професійним підходом, виходячи з того, як формується ринок сьогодні», – зазначив пан Медведєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонізм Показати IP 5 Січня 2009 19:52
дебелизм
Анонім Показати IP 5 Січня 2009 22:02
Бендеровцы, когда вы будете умирать от холода и голода молиться будете вы!
UIC.INFO Показати IP 5 Січня 2009 22:34
Россия прячет свой газ в Молдове и обвиняет Украину в воровстве http://www.citynews.net.ua/ukrainenews/3870-rossija-prjachet-svojj-gaz-v-moldove-i.html
Друг Показати IP 5 Січня 2009 22:50
Если русский любит Россию - он патриот. Если украинец любит Украину - он махровый бандеровский националист. Если русский говорит "хохол" - он по доброму иронизирует над представителем братского народа. Если украинец говорит "москаль" - он выявляет этим свою националистическую, антироссийскую сущность. Если русский митингует - он отстаивает свои интересы. Если украинец митингует - он отрабатывает американские деньги, выплаченные ему в антироссийских целях. Если русский президент общается с американским президентом - он налаживает отношения между двумя странами. Если украинский президент общается с американским президентом - они оба плетут антироссийский заговор. Если русский говорит на русском языке – он просто русский. Если украинец говорит на украинском языке – он Петлюра недобитый. Если президент России декларирует пророссийские лозунги – это нормальный президент. Если президент Украины декларирует проукраинские лозунги – он проамериканский и антироссийский президент. Если русское правительство не соглашается с украинским правительством – оно отстаивает национальные интересы. Если украинское правительство не соглашается с русским правительством – АБАРЗЕЛИ ВААБЩЕ!!!!! Газовый конфликт это один из кирпичиков информационной войны против Украины. Газовые вопросы решаться потом. Но осадок у всех росиян в Росии останется. Мы украинцы уже ассоциируемся с народом против которого Росии можно вести боевые действия, и при этом будет поддержка у российского народа.Такое "оболванивание" народа в России ведется всегда. Как Вам нравится: Мы продложили по 250 это им дорого, ну тогда мы предложили по 320, они снова не садятся за стол переговоров, ну давай попробуем по 418 и снова не удалось уговорить, пробуем по 450 и ждем что будет. Мне кажется что они просто не "отошли" от Новогодних праздников и почему-то не в ту сторону начали сбрасывать цену. А вы тут украинцы меж собой "гавкаетесь", готовтесь лучше к войне в Крыму. Там настоящая проблема, она политическая а не экономическая.
КАЦАПИ -КОЗЛИ!!!! Показати IP 7 Січня 2009 12:16
шо ви тут розвели базар!!!кацапи хіба вас можна назвати людьми,яке в вас ставлення до нас таке і в нас до вас!!!дурні ви алкоголікі!!!закрийте свої пагані роти бо смердить слухати...і взагалі до чого тут америка?алеж ви далбадятли!
кум Показати IP 8 Січня 2009 09:34
"У Росії моляться, що Євросоюз натисне на Україну", невже такі набожні?, а коментарі щось далекі від релігії.
Економ Показати IP 8 Січня 2009 17:19
"...повернеться не просто до столу переговорів, але повернеться з професійним підходом, виходячи з того, як формується ринок сьогодні..." - верх цинізму наших "заклятих друзів"! Делегація України повідомляє про дату приїзду переговорів у Москву, а "Газпром" - ноги в руки і ходу у Париж. Біситься Рассєя, що ціна на нафту впала до рекордно низького рівня,- таки там ціна по наказу Путіна не зростає, тому і є ринкова. Треба ж якось свої проблеми вирішувати, що виникли від недонадходження величезних сум у власний бюджет, а яким чином? Звичайно ж надійним перевіреним способом - за рахунок України! Це ж "святе" діло у мос..ів виїхати на чужому горбу "слов'ян-побратимів". Яка взагалі може бути мова у монополіста про ринкову ціну газу???
Оглядач Показати IP 15 Січня 2009 11:03
Не знаю хто за що молиться, але на НАК "Нафтогаз" вже подають європейські країни до суду.Так що емоції емоціями а краник ми перекрили а не Росія,з Російської сторони газ пустили, що запртокольювали присутні в них євроспостерігачі. Дебільна наша влада, на що розраховувала? Продає внутрішньому споживачеві газ по завищених цінах, різницю переводять в офшор, перед "Газпромом" не можуть розрахуватися і "кричать нас душать!" тим самим відводячи гнів обдуреного змерзлого населення на росіян.Краще б наша влада менше будувала памятників за 800млн$.Але людей не можна безконечно дурити, навіть західняки і ті з часом прозріють. (може?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus