USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада хоче зносити старі панельні будинки

28 Серпня 2010 14:12
У комунальній сфері необхідно провести інвентаризацію і модернізацію житла, а старі панельні будинки до п'яти поверхів знести – вважає віце-прем'єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесников.

В інтерв'ю «Дзеркалу тижня» Колесников заявив що впевнений: у владної команди вистачить політичної волі, щоб провести переобладнання житлового фонду.
«Що потрібно зробити в комунальній сфері? Потрібно провести інвентаризацію житлового фонду. Що стосується будинків від 50 років і старше, особливо побудованих методом панельного житлового будівництва, до п'яти поверхів, то їх треба розібрати, тому що модернізувати їх не має ніякого сенсу», — заявив віце-прем'єр.
«Всі українські будинки, які після інвентаризації не будуть знесені, повинні бути переобладнані. Наприклад, модель вентильованого фасаду, з повною заміною вікон, з котельнею на даху будинку дає подвійну економію газу. Для такого переобладнання потрібно брати довгострокові кредити, залучати приватний капітал. У нас вистачить політичної волі, щоб це зробити», — заявив Колесников.
При цьому на питання про те, чи можлива відміна ПДВ на ввезення закордонного енергозбережного устаткування, він відповів негативно. «А що тоді буде з українським виробництвом?!», — поставив риторичне питання Колесников.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 28 Серпня 2010 15:10
п...ж и провокация он что, придурок? дома большей частью давно приватизированы, хрен они снесут частную собственность. Задолбутся сносить.
Архіваріус Показати IP 29 Серпня 2010 00:32
А як там "Білий лебідь"? Кого цього разу живцем закопає віце-прем'єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесников? Певно, мешканців панельних будинків, що не захочуть виселятися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus