USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Як на сході України «промивають мізки» школярам. Відео

18 Жовтня 2016 22:00
У школі окупованої Амвросіївки Донецької області учням на уроках розповідають про бойовиків так званої самопроголошеної «ДНР» - Олександра Захарченка, Михайла Толстих з позивним «Гіві» і про вбитого Арсена Павлова, відомого, як «Моторола».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.

На уроці вчителька із захопленням розповідає дітям про нагородну зірку, яку вручають бойовикам ДНР, а також про так званих «героїв» «республіки», серед яких - ватажок терористів Захарченко, а також ватажки банд «Сомалі» і «Спарта» - Гіві і Моторола. Урок «політінформації» знімає британський пропагандист бойовиків ДНР Грем Філліпс.



Користувачі мережі обурені такою пропагандою бойовиків серед дітей. Користувачі пишуть про те, що у них «кров з вух і очей». Зауважують, що «у «героїв» «ДНР» - собачі клички».

«Клінічний випадок, товариші... PS: А чому так мало дітей в класі? Я вже почав думати, що це все знімається для звіту в штаб, щось типу: «Товариш головнокомандуючий, пропаганда підростаючого покоління йде повним ходом, ось звіт», - зазначає один з коментаторів.

«Шкода дітей, що з ними там роблять», - співчуває інший.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, росіянина Павлова знешкодила українська диверсійно-розвідувальна група, підірвавши у ліфті будинку, де в Донецьку проживав терорист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СС Показати IP 18 Жовтня 2016 22:53
грема філіпса в ліфт!
123 Показати IP 19 Жовтня 2016 00:35
коментар було видалено
123 Показати IP 19 Жовтня 2016 20:08
немає слів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus