USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Зниклу з місця ДТП у Харкові жінку знайшли серед загиблих

20 Жовтня 2017 17:03
У Харкові впізнали п'яту жертву трагічного ДТП в Харкові.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Facebook поліції Харківської області.

"Загиблою виявилася 46-річна харків'янка Умаєва Наталія Миколаївна. 18-річний син жінки, який приїхав з Маріуполя, сьогодні підтвердив, що загибла - його мати", - повідомили в поліції.

Раніше родичі загиблої заявили про її зникнення. За їхніми словами, Наталя Умаєва перебувала на місці ДТП і розмовляла по телефону. Пізніше трубку взяв якийсь чоловік і повідомив, що сталася аварія і загинуло багато людей.

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus в'їхав у натовп пішоходів. У результаті аварії загинули шестеро осіб, ще шестеро травмовані. Їх особи вже встановлені.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. Як з'ясувалося згодом, вона брала участь в незаконних вуличних перегонах, тому навіть не намагалася загальмувати в момент зіткнення. Під час суду 20 жовтня експертиза виявила сліди опіатів в крові жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 20 Жовтня 2017 17:37
Да пох, вже в Нововолинську дитину літом вбили, і що? Посадили? Ні! Так і цю посадять!
Яр до Луцьк Показати IP 20 Жовтня 2017 18:52
Не повинні відпустити - надто великий резонанс отримала ця подія. Якщо таке трапиться - повністю перестану довіряти будь-яким органам влади в Україні, і почну жити так, як вважатиму за потрібне, не зважаючи на державу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus