USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Зомбі» вимагали від СБУ закрити прокремлівську газету

21 Червня 2015 19:00
Театралізований марш незадоволених газетою “Вести” пройшов від столичного Оперного театру до центрального відділення Служби безпеки України.

Загримовані під зомбі активісти цією акцією намагалися привернути увагу громадськості та правоохоронних органів до небезпеки проросійської пропаганди, що на їх думку провадить видання на українських теренах, - повідомляє УНН.

Учасники “зомбі-ходи” штовхали перед собою імітацію реактивної установки “Град”, зробленої з газети “Вести”, встановили під стінами СБУ “дошку подяки” — за підтримку цього видання та захист “свободи кремлівського слова”.

Організатори акції кажуть, що недолугі спроби боротьби проти холдингу “Вести” лише наштовхують на думку, що це лише імітація активних дій з боку влади замість жорстких заходів проти кремлівської агітки.

Вони закликали СБУ вжити заходів щодо діяльності “Вестей”.

“СБУ стверджує, що газета має нелегальні джерела фінансування. Попри це видання щоранку роздають тисячними тиражами киянам та гостям столиці, де під виглядом об’єктивної інформації подають чутки, не підтвердженні факти тощо. Тим самим мешканці Києва та інших великих міст України, де так само активно роздають цю макулатуру, кожен день стають жертвами маніпуляцій в інформаційній війні з Кремлем”, — стверджують учасники протестного маршу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
Мік (галицька миша) Показати IP 21 Червня 2015 19:08
Схожі на пацієнтів психіатричного відділення у зоопарку з мавпами! Такі "акції" честі Київу не роблять, бо Европа дивиться на нас як на божевільних папуасів!
Анонім до Мік (галицька миша) Показати IP 21 Червня 2015 19:10
і не бачити нам безвізового режиму,як своїх вух... тому работа Пітєр та Мацква
Русский. до Анонім Показати IP 21 Червня 2015 22:50
К нам на сегодняшний день Украинцы ездят без проблем как раньше. У нас они работают дома строят нормальные ребята. А вот Русским чтобы к вам приехать нужен загранпаспорт.
гриць до Русский. Показати IP 22 Червня 2015 08:30
"К нам на сегодняшний день Украинцы ездят без проблем как раньше" - а що ти кацапський троль робиш на українському сайті новин? методичку виконуєш....СПАЛИВСЯ))
Русский. до гриць Показати IP 22 Червня 2015 17:47
Гриць вы такой х**ней страдаете. Не все Русские сволочи и не все Укринцы плохие. По поводу методички я такой ерундой не страдаю не интересно. Что делаю я на сайте увидел фотки интересно было посмотреть. И еще какая разница что я роблю на Волынь сайте это не запрещено.
Анатоль_ Показати IP 21 Червня 2015 19:22
На мою пані Нталко Семенівно "дівчатка" схожі
Анонім до Анатоль_ Показати IP 21 Червня 2015 20:28
Ну пощастило тобі...
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 20:38
Украинцы хочу вам кое что рассказать. Живя в России я думал что происходит кто с кем воюет напала ли Россия на Украину. На самом деле вот что происходит. Русской армии на самом деле нет на Украине 18,20,ти летних ребят не отправят на войну у них нет опыта и они всего год служат. А теперь кто воюет на Украине, Донецкая и Луганская область она вся коррумпирована властью эта власть зависима от России там ее капитал. О военных так называемых Российских,на самом деле это контрактники жители донецка и луганска живущие в россии,работают имеют бизнес,и они живя в России говорят мы едем защищать свой дом от бандеровцев и так далее. О россиянах что они думают об украинцев. Они хотят чтобы Украинцы быстрее вступили евро союз и быстрее бы кончилась война. А теперь я скажу. Зря устроили этот майдан. Оставался год до выборов президента всего год могли потерпеть и выбрать вашего порошенка. А теперь бардак творится зря люди гибнут. Я за мир.Я против войн. Вы для меня братья. А власти суки когда они научатся договариваться а не воевать. Я Русский был я в Луцке хорошие люди там живут. Это только власть она везде паршивая от нее много бед.
Patrik до Русский. Показати IP 21 Червня 2015 21:55
Вся проблема в том, что ты, думая, что умнее и сильнее, рассуждаешь, умничаешь на нашем местном сайте да и и ещё, указывая на наши "ошибки", учишь нас жить... Ты у себя разберись в рашке с пуйлом, а мы уж у себя дома без твоих нравоучений легко обойдемся... А то есть огромное желание послать тебе вместе с вашим окурком.
Хлоп до Patrik Показати IP 21 Червня 2015 22:00
Ще трошки повбиваемо один одного, i легко обiйдемося((
Patrik до Хлоп Показати IP 21 Червня 2015 22:05
Розберися спочатку чи хлоп ти, чи холоп... Позицiя твоя конкретно вказуэ на те, чий ти холоп будеш.
Хлоп до Patrik Показати IP 21 Червня 2015 22:14
Що, не трошки повбимаемо? А скiльки? Ну щоб легко обiйтися?
Patrik до Хлоп Показати IP 21 Червня 2015 22:28
Я бачу, ти так за себе гризешся холопе... Не переживай, гинуть, на жаль патрiоти, а не такi, як ти... Це ж про тебе сказано: "гi*но не тоне"... Без образ, ти спитав, я - вiдповiв, нiчого особистого.
Хлоп до Patrik Показати IP 21 Червня 2015 22:33
Ага, то ти не патрiот, тобi жаль, що гинуть патрiоти...матерiв та дружин тобi жаль, синiв та дочок? Чому iх мiсце, падлюка, не зайняв, щоб тебе пожалiли?
Patrik до Хлоп Показати IP 21 Червня 2015 22:52
Моэ мiсце завжди за мною... Я за себе завжди сам вiдповiдаю...Щойно ти холопе мав необережнiсть мене незаслужено звинуватити i обiзвати... Надiюсь, ти вмiэш чекати.
Хлоп до Patrik Показати IP 22 Червня 2015 08:47
Ой який ранімий та відповідальний стрибунець)) місце твоє на похоронах молодих хлопців, з палаючими очима, рукою до серця та "герої не вмирають" в екстазі. А не у військоматі, отут і дійсно "на жаль"((
гриць до Русский. Показати IP 22 Червня 2015 08:35
таке відчуття, що це сам путлєр пише - всі бачуть, що російські солдати є, докази є, могили є, зброя є, але вони як "слово жо-па", тобто жо-па є, а казати слово не можна.
Русский. до гриць Показати IP 22 Червня 2015 17:52
Гриць ну вы тупой с вами спорить бесполезно. Приезжай в Россию увидиш где там наша армия Или ты ссыкло..
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 21:40
Фотки прикольные мне понравилось. Не плохой фильм бы получился бы. :)
А Показати IP 21 Червня 2015 21:49
Інститут Поплавського на арені.
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 22:01
По поводу газет и телевидения. Я смотрю Русские и Украинские каналы и сравниваю их. Показывают одну и ту картинку Укр каналы Русские бомбили, Рос каналы Украинцы бомбили. Ну не поймёшь кому верить кто из них говорит правду. Для нас новости просто болтовня мы не относимся к ним серьезно. Украинцы нас называют тв зомби. На самом деле в России людям все равно что там показывают про Украину Это все пропаганда тв она везде. А Русские зомби или Украинские это придумали придурки чтобы оскорблять друг друга.
гриць до Русский. Показати IP 22 Червня 2015 08:39
"Показывают одну и ту картинку" - СОВПАДЕНИЕ?! НЕ ДУМАЮ....а ще цікаво, як українські канали розказували про розпятого хлопчика, поїдання укрїнцями немовлят, консерви з жінок, 2 рабів і т.д.....
ВВК до гриць Показати IP 22 Червня 2015 14:21
А ще п'яні негри на танку в формі ЗСУ! І саме голвне, це нежовта преса, а центральний урядовий канал!!!
Русский. до гриць Показати IP 22 Червня 2015 17:55
Гриц я же написал нельзя верить тв. Или вы читать не умеете.
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 22:38
Патрик я вижу вы не Украинец, а европеец живущий за пределами Украины и тролите здесь имя твое не Украинское.
ukrainec Показати IP 21 Червня 2015 22:58
to russkii ти д*біл.
Русский. до ukrainec Показати IP 21 Червня 2015 23:04
Такие как вы беда на Украине.
Русский. до ukrainec Показати IP 21 Червня 2015 23:07
Вы поляк походу поляки всякую гадость любят писать.
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 23:16
О минусуют мой комментарий только Русские им не нравятся мои комментарии.
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 23:18
Русские знайте я Украину в обиду не дам можете меня посылать и минусовать.
Русский. Показати IP 21 Червня 2015 23:47
По минусам я сделал выводы. Кто то не хочет чтобы Украина была процветающей Европейской страной. Им нужен хаос война и нищета. Вы заметили я не одного плохого слова не сказал в сторону Украинцев. Это кому то выгодно нас поссорить.
Стасик Показати IP 22 Червня 2015 07:24
А що Гунчик там робив?! (5 фото)
А вони читали? Показати IP 22 Червня 2015 08:21
Зомбі протестують проти зомбування? До речі, дуже непогана акція. Зомбі сказали, заплатили, зомбі і вийшли на акцію. Вони, ці студенті, хоча б читали ці "Вести"? Щось дуже сумнівно... Якщо бути чесною, то я взагалі не вірю, що вони взагалі шї колись бачили в очі. Їм Батьківщина сказала, що це -кремлівська пропаганда, назвала таксу за протест і молодь протестує. Тільки таке саме зомбі зараз вірить у ці протести. НУ як я, тверезомисляча людина маю повірити в те, що ось ця акція-непроплачена, а коли люди виходять протестувати проти діючої влади - це рука Москви і все за гроші? А як же ж інакше може бути?!! У нас тільки молодь дуже непідкупна і тільки й робить з ранку до ночі, що читає газети, особливо "Вести" (зуб даю, що більшість її в очі не бачили. Але не читав, но я підтримую), тому тільки вона в курсі всього, що робиться у країні. Тільки вона у нас, котру вже більше 20 років вирощують у цілком зомбованому полі, може бути непідкупною і мислячою? Не смішіть мої капці, панове! Ось це і є зомбі чистої води!
Критикам Показати IP 22 Червня 2015 10:41
Ці молоді люди хоча б щось роблять для країни і суспільства, навіть просто показуюючи свою позицію чи відношення та привертаючи увагу громадськості. Можливо і мені не сильно імпонує саме така форма протесту, але важливіше те - що вони не мовчать - це ознаки справжнього громадського суспілбства. Зміст важливіше форми. І якщо вибирати між ними і диванними критиками - то у них однозначно перевага. Хто забороняє Вам вийти і висказати свою позицію!? безоплатно, потративши свій час і можливо певні кошти? А нафіга..? Ви ж впевнені що внесли свій мінімальний і обов"язковий внесок для суспільства та країни - я ж законослухняний громадянин, чесно працюю, плачу податки, не смічу на вулиці, виховую дітей і від щирого серця критикую інших на кухні чи в інтернеті - все цього достатньо, у мене й своїх проблем достатньо, що мені до інших, про мене ніхто ж не думає. Якщо такі громадяни, то й така держава - ДЗЕРКАЛЬНО - робить мінімум, думає про себе і тільки говорить про правильні речі, критикуючи інших. Гляньте на нашу державу - не впізнаєте і дзеркалі себе?
Лучанка до Критикам Показати IP 22 Червня 2015 11:02
А Ви не бачите іншої сторони медалі? Є мітингі, котрі влада і наші СМі аткивно підтримують і висвітлюють всюди і є мітинги, котрі забороняють і садажють тих, хто приймає в них участь. Чи Ви мені скажете , що у нашій державі зараз свобода слова? Ну, мабуть, Ви так думаєете. Я так не рахую. На своїй шкурі вже добре усвідомила цю свободу...Слова...
До лучанки Показати IP 22 Червня 2015 11:38
Я мав на увазі мітинги у нормальному значені цього слова. Коли люди дійсно йдуть за своїми бажанням і переконаннями. І не зовсім зрозумів суті вашого посту. Навіть коли у нас є такі речі, що Ви вказали, то що не потрібно виходити, висловлювати свою думку? Сказали А, кажіть і Б. Що Ви пропонуєте? Сидіти вдома, нічого не робити? У Вас і в особистому житті такий підхід? Який бачите вихід? Ваші пропозиції? Люди багато на чому обпікаються, зіштовхуються з труднощами, але чогось досягають тільки ті, що цілеспрямовано йдуть вперед. Українці можуть тяжко і сумлінно працювати,багато чого витерпіти, бо знають що треба нагодувати сім"ю, одягтися, придбати житло, влаштувати дітей - вони чудово знають результату не буде, якщо будуть сидіти, і за них ніхто цього робити не буде. Коли ж зрозуміють, що і в державі ніхто і ніколи замість них нічого не зробить! Благополуччя людини у сучасному суспільстві стоїть на двох ногах - особистий добробут+лад в державі. І поки ми вирішуватимо тільки особисті проблеми, забуваючи про державні, так будими шкутильгати, стрибаючи на одній нозі, волочачи за собою іншу, державну, яка болить, крутить, але без якої ніколине зможемо встати на обидві ноги і впевнено піти вперед..
Лучанка до До лучанки Показати IP 22 Червня 2015 12:45
Я протестую як можу. У нашій області навіть сказати слово проти - це вже рахують за героїзм. Особисто Ви рахуєте за нормальне, що зараз їснують мітинги (у нашій області), тільки одного спрямування? Я не за комуністів, но що роблять з наприклад, Кононовичами, напевно ВАм нагадувати не потрібно. Будь-яка опозиція зараз, тут - це дуже небезпечно. Багато з ВАших знайомих , хто думає не так як всі, можуть відкрито про це сказати, щоб його не побили, щоб не настучали в СБУ? Якщо багато, то , рахую, їм повезло з оточенням. Але Ви, хто попав зараз в потрібну струю, не хочете бачити, що рота ЗАТИКАЮТЬ! Навіть просто висловитись проти небезпечно, то що вже казати про виступи відкрито. Ви не хочете цього бачити! Для вас все чудово і перемога демократії. Навіть якщо десь у Києві проходив якійсь мітинг іншого спрямування, так ті ж самі ВН ніколи про них не розкажуть. Чи розкажуть про те, що був проплачений мітинг з тітушками. Не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus