USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На 31-ому блокпосту є поранені і вбиті, - ЗМІ

4 Листопада 2014 16:25
31 блокпост у районі Бахмутівки сильно постраждав від обстрілів бойовиків. Волонтери, які везли на блокпост продукти, забирають звідти поранених і вбитих.

Про це повідомляє «Лівий берег» з посиланням на волонтерів.

«Люди відвозять убитих і поранених у свої регіони. У Вінницьку область машина відвезла 4 убитих», - каже Інна, волонтер із Вінниці.

Сьогодні керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов заявив, що на 31 блокпосту відбулася ротація. З його слів, на блокпост скеровані армійські підрозділи, посилені вогневими засобам. Про втрати він нічого не сказав.

Напередодні терористи зажадали, щоб українські військові залишили 31 блокпост, а потім обстріляли його з мінометів. Українські силовики відповіли на вогонь і знищили вогневі точки бойовиків.

Нагадаємо, від постійних обстрілів військові змушені жити під землею. ДИВИТИСЬ ВІДЕО.

Окрім того, зі слів Інни, тих, хто вижив на 32 блокпосту, знову відправили у бій. "Близько 100 осіб, серед них є контужені. Не розумію, як можна відправляти знову на передову цих людей - вони ще не оговталися. Я бачила їх у таборі біля Ізюма, вони ще не розуміли, що обстріли скінчилися".

Охочі допомогти волонтерам 31-го і 32-го блокпостів можуть переказувати гроші на картку Приват 5168742310784149, Інна Юріївна. Телефон Інни - 0961781648. Вона просить подзвонити їй тих, хто має можливість допомогти медикаментами. Потрібні синупрет, ампіокс, но-шпа в уколах, вода для ін'єкцій, краплі для носа, очей, вух, антибіотики (цефтріаксон і подібні), різні знеболювальні, вата, еластичні бинти. Також потрібні обігрівачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus