USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Страсному тижні – два суди над бійцями 51 бригади

25 Квітня 2016 14:40
Адвокат Василь Нагорний просить підтримати бійців у суді Володимира-Волинського. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, суди відбудуться у середу, 27 квітня (5 бійців), та у п’ятницю, 29 квітня (2 бійці).

По усіх бійцях будуть подаватися клопотання про закриття справ. Нагадаємо, хлопцям, які пройшли пекло війни, поранення, полон, інкримінують самовільне залишення військової частини (СЗЧ) після повернення з зони АТО у Володимир-Волинський.

«Маємо Страсний тиждень, тиждень посту в думках і вчинках, а суди по бійцях 51 ОМБр тривають, коли ж то до сповіді», - пише Василь Нагорний.

«27.04.2016 - 5 бійців 51 ОМБр. По всіх будуть клопотання на закриття справ. В когось робочий контракт горить за кордоном,треба сім'ю годувати, хтось після місяця полону, як Михайло С., який взагалі мало розуміє, що відбувається і який не витримає численних засідань. Хоча Михайло і не заперечує, що був в СЗЧ і в дикому запої... Питання тільки, чому командирам було байдуже і чому не лікували бійця?

29.04.2016, в Страсну п'ятницю, дві справи по бійцях, яких, яких дуже поважаю і які "йдуть на судову Голхофу" за ради справедливості по всій 51 ОМБр, два Олександри, Корецький та Хвас», - написав адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus