USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із трьох справ волинських бійців, закрили лише одну

9 Квітня 2016 10:23
Справи трьох волинських бійців 51-ої ОМБр слухали Володимирі-Волинському. Про це на своїй сторінці написав правозахисник Василь Нагорний.

“Суди над бійцями 51 ОМБр…

1. Яльницький Василько – справа закрита, це його бажання і рішення. Він себе гарно зарекомендував на сході. Хай спокійно вчить тепер в школі дітей патріотизму.

2. Саша Хвас – з 5 свідків обвинувачення прийшло до суду 2 свідки, офіцери Володимир-Волинської частини, які нічого про самовільне залишення частини бійцем не знають, окрім того, що в комп’ютері стоїть по бійцю СЗЧ. Були й два свідки захисту, два побратими цього бійця, які разом з ним воювали. Вони розповіли, як їх кинув командир на сході і сержант Хвас, сам рятував і їх, і техніку – категорично заперечили відсутність бійця в частині. Суд витребував документи з в/ч, а саме: журнали нарядів та вечірніх повірок… сміх та й годі… чому сміх? бійці 51 мене зрозуміють…

3. Саша Корецький – ходить з тим осколком до суду, знущання триває, бо свідок обвинувачення знову не з’явився, прокуратура не може забезпечити явку…. Хоча, скоріш за все, офіцери просто не хочуть свідчити, це позорище…

Хочу подякувати цим двом останнім бійцям за вірність народу України, за мужність, за бажання відстояти свою честь … Побільше б таких бійців!”, – йдеться у дописі правозахисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus