USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Дебальцевим українські війська зазнали втрат, - ЗМІ

18 Лютого 2015 14:36
Згідно з неофіційною інформацією, під час виходу з Дебальцевого, українські війська зазнали втрат. Про це інформує Громадське. ТВ.

В морг Артемівська, за станом на 14:00 середи, 18 лютого, привезли кілька десятків тіл загиблих при виході українських військ з Дебальцевого. Про це повідомив завідувач моргу Руслан Федонюк.

З його слів, інформація про 40 загиблих не відповідає дійсності, наразі їх менше.

Проте, тіла продовжують привозити «швидкими».

Також, в Артемівськ переправляють багато поранених, важких - вертольотами відправляють у шпиталь в Харків.

Як повідомляє Радіо Свобода, до лікарні Артемівська почали надходити поранені, згідно з даними лікарів, за станом на 11:00 вже доставили понад сотню поранених різного ступеня тяжкості.

Відомо, що поранені – військові, які перебували в Дебальцеві, а також ті, які отримали поранення, виходячи з оточення.

До лікарні Артемівська продовжують доправляти поранених військових.

Лікарня в Артемівську є своєрідним перевалочним пунктом, постраждалих будуть доправляти до медичних закладів Дніпропетровська чи Харкова, відповідно до тяжкості отриманих поранень.

Тим часом, комбат "Донбасу" Семен Семенченко повідомляє, що під час відведення українських військ з Дебальцеве одна з колон зазнала серйозної атаки бойовиків. "Отримав доповідь командира підрозділу, який тримає передові позиції на "дорозі життя" ближче до Дебальцевого. Колона виходить з Дебальцевого на ділянці дороги залишилася без прикриття танків. Танки терористів вийшли на позиції і впритул розстріляли колону", - повідомив Семенченко. Про це інформує ZN.UA.

З його слів, артилерія сил АТО зараз б'є по танках противника, йде евакуація поранених і вивезення загиблих. Вранці в середу стало відомо, що командування української армії все ж прийняло рішення про відвід військ з району Дебальцевого. Українські військові прориваються крізь заслони бойовиків, які намагаються не дати їм дістатися до своїх, йдуть бої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ВТРАТА ДЕБАЛЬЦЕВОГО ВПЛИНЕ НА СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ. ПРОГНОЗ ЕКСПЕРТІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus