USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українцям вже розсилають повістки

12 Грудня 2014 18:17
В Україні почали розсилати повістки з військкоматів в рамках четвертої хвилі мобілізації, вимога з'явитися – обов'язкова, - повідомляє ТСН.

Однак це не означає, що призовника одразу відправлять на схід України. Поки йдеться про збір даних та медогляд. Як і в попередні рази, під нову хвилю призову потраплять ті, хто має досвід військової служби або ж отримав військову спеціальність.

Як повідомляли раніше в Міноборони, мобілізація необхідна для ротації з військовими, які воюють на сході по півроку, а хто і більше. Також з огляду на постійне нарощування сил з боку противника.

Найімовірніше офіційно новий призов буде оголошено після новорічних свят.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що військкомати Волині вже активно готуються до нової хвилі мобілізації.

Як стверджують військові, на цей раз мобілізація найбільше торкнеться будівельників. При цьому це буде не «совковий стройбат», а підрозділи, що споруджуватимуть інженерні комунікації, укріпрайони, а згодом і відновлюватимуть інфраструктуру Донбасу.

Серед військових спеціалістів, на передовій гостро не вистачає кулеметників, гранатометників, керівників кулеметних підрозділів та БМП. Потрібні також командири та заступники взводу, механіки, водії. А ще, як кажуть військові, на фронті зараз гостра нехватка поварів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus