USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Близько 100 волинських міліціонерів не допустили до голосування

22 Січня 2010 13:53
Сотню міліціонерів, які охороняли виборчі дільниці області, під час виборів не змогли проголосувати. Бо їх не допустили до голосування.
 
Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник волинського управління МВС Віктор Швидкий. Головний міліціонер області запевнив, що під час повторного голосування ця проблема буде вирішена.
 
«Ми вже знаємо, хто на якій дільниці чергуватиме і працівники УМВС зможуть написати заяви до тих дільниць з проханням голосувати на місцях», - запевнив Швидкий.
 
Підсумовуючи результати роботи в день волевиявлення, Швидкий зазначив, що під час першого туру виборів були зафіксовані три випадки - коли людина голосувала два рази і один випадок, коли п’яна жінка порвала власний бюлетень.
 
«Також в одному випадку працівнику вибочої дільниці передали в конверті 12 гривень. Викручуються, що були 12 гривень винні. Ми матеріали всіх цих справ передали в прокуратуру, нехай розбираються», - каже Швидкий.
 
Під час повторного голосування Швидкий не передбачає збільшувати кількість працівників міліції, і так «ресурс вичерпаний». Більше 80% складу міліції були задіяні для охорони громадського порядку. За добу кожному міліціянту доплачували відрядні - 30 гривень у день. Швидкий зазначив, що його підлеглі працювали в холоді, без сну. Тому зробили «маленький подвиг в міліцейському житті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus