USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Чому вимагають відставки губернатора Волині

8 Грудня 2015 21:33
Відставки губернатора Волині Володимира Гунчика вимагав на брифінгу Верховної Ради сьогодні, 8 грудня, народний депутат Ігор Гузь. Про це пише «БУГ» із посиланням на прес-службу народного обранця.

Парламентар попередньо надіслав відповідне депутатське звернення Президенту України Петру Порошенку, в якому навів низку найбільш резонансних фактів із життя Волинської області, що показують бездіяльність губернатора.

«Володимир Петрович Гунчик вже більше року займає посаду голови Волинської обласної адміністрації. На Волині від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень. Губернатор, у першу чергу, несе відповідальність за той безлад, який зараз відбувається у Маневицькому районі, де знаходяться поклади бурштину», – зазначив під час виступу Ігор Гузь.

Він же підкреслив, що за час діяльності чинного голови облдержадміністрації незаконний видобуток бурштину на Волині набув всеукраїнського масштабу. Волинський губернатор Гунчик не має конкретної позиції вирішення цієї проблеми:

«Володимир Петрович неефективний у контексті боротьби із нелегальним видобутком бурштину. Це не єдина проблема. Об’єктивно – область втомилася від цієї людини. Протягом цього тижня я чекаю реакції від Адміністрації Президента з приводу мого звернення. Сподіваюсь, що Петро Порошенко все-таки здійснить кадрові рішення після такої кількості «провалів» Гунчика».



Нагадаємо, 25-го листопада Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що Ігор Гузь з трибуни ВР вимагав звільнення голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Так, політик заявив, що з початку каденції нинішнього голови ОДА бурштинова тема почала розвиватися та переросла в національну загрозу.

На це очільник Волинської ОДА заявив, що нардеп так вчинив, бо оголосив йому ще тиждень тому «війну».

«Ситуація дуже банальна, адже «Народний фронт» програв усі вибори й підставив блок Петра Порошенка.Останньою краплею був Любомльський район, де поставили першим у списку кандидатів БПП Ігоря Торбу, за якого дуже просив Ігор Гузь. Коли БПП пройшов у раду, то він почав вимагати у мене, щоб його людину зробити головою райради», – заявив Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
битий Показати IP 8 Грудня 2015 21:45
Ігорцю, не милься. Нічого в тебе не вийде. Не Гунчик за цим стоїть. Бери вище. І вимагай відставки прямо з трибуни Верховної ради.
Анатоль_ Показати IP 8 Грудня 2015 21:49
Я в шоці, брати мої!
АнтиГу Показати IP 8 Грудня 2015 21:57
Гуууунчик - Х-лооооо!!!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 22:02
ч*о болотне знов піариться
Сергій Показати IP 8 Грудня 2015 22:05
"Бачили очі, що вибирали"!!!!!!!!!!!!!!!
КвартираКоперніка Показати IP 8 Грудня 2015 22:14
ТОіво, Гусь напрацьовує на ідейного, з дозволу сказати політика, коханого наставника, неперевершеного хабарника і рішалу - Бондаря Анальковича. Слова Гуся варто читати так - «Гунчик мені не подабається - вже більше року займає посаду голови Волинської обласної адміністрації. На Волині від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень і він мішає мені напрацьовувати. Губернатор, у першу чергу, несе відповідальність за той безлад, який зараз відбувається у Маневицькому районі, де знаходяться поклади бурштину, тому я заявляю, що теж хочу участвувати у безладі! Я ж депутат чи шо-небудь????!»
Анонім Показати IP 8 Грудня 2015 22:34
"...від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень", благодаря тому, что кое - кто использовал для достижения этой цели варягов.
От побачите Показати IP 9 Грудня 2015 00:17
Де це гузно буде
око до От побачите Показати IP 9 Грудня 2015 07:43
А буде там де невдовзі опиниться його "патрон" Мартиненко!!! :)
Волинянин Показати IP 9 Грудня 2015 08:46
«провали» Гунчика», "область втомилася від цієї людини". У Гунчика, як і у кожної людини, яка працює, є певні помилки. Але область втомилася не від Гунчика, а від того тріпла, яке тільки і вміє піаритись з трибуни, ставити на коліна достойних людей (Клімчук Б.П.) а сам нічого за своє життя корисного не зробив. Ганьба!!!
Світязь до Волинянин Показати IP 9 Грудня 2015 10:09
на коліна ставили пяного башкаленка який ховався в Терещука в шафі.а покійного Клімчука вимагали написати заяву
Лучанка Н. Показати IP 9 Грудня 2015 09:04
"Собачка лає, а караван іде". Хто собачка - догадайтесь самі. Вплинути на Порошенка таким гавканням дуже важко. У Гузя та Гунчика різні вагові категорії! А тому Гузь для Порошенка - це дрібна шавка, яку почули, але не злякались!
ми Показати IP 9 Грудня 2015 10:19
гузь кришує бурштин а спирає все на гунчика...на злодію шапка горить
небайдужий Показати IP 9 Грудня 2015 10:57
досить постійно когось міняти (історія з Климчуком, якого всі ганили а тепер жалкують має стати уроком) треба вчитись контролювати існуючих політиків з боку громадянського суспільства а не боротись за своє корито

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus