USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Іваничівським безробітним порадили не курити

21 Липня 2010 10:06
У Іваничівському районному центрі зайнятості провели унікальний лікнеп із відмови від згубної звички – куріння, яке, на думку роботодавців, не дозволяє курцям знайти роботу.

Про це інформує обласний центр зайнятості.

Під час семінару обговорили питання здорового способу життя та його вплив на пошук роботи. Серед присутніх чимало курців самі наголосили на шкоді куріння, яке почасти відлякує майбутніх роботодавців.

«Від того, якого способу життя дотримується людина, залежать її кар’єрні успіхи та професійне зростання. Адже палії – це люди, що мають цілу торбу хвороб», - кажуть в Іваничівському районному центрі зайнятості.

Працівники центру наголосили, що нерідко при влаштуванні на роботу роботодавці роблять акцент на тому, чи є претендент на посаду курцем, чи ні.

«Така цікавість роботодавця недаремна і обумовлена не лише турботою про здоров’я працівників, а й переживаннями про економію робочого часу та продуктивність праці колективу фірми», - констатують психологи центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман020 Показати IP 21 Липня 2010 10:18
Роботу знаходить, той, хто її шукає!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus