USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кількість волинян, які хочуть субсидію, більшає

29 Вересня 2010 11:44
Шість з половиною тисяч волинських сімей вже отримують субсидії на житлово-комунальні послуги.
Це близько 2% усіх сімей області. А на рівні держави субсидії отримують 1,3 % родин, пише Волинська ОДТРК.
Кількість звернень щодо субсидій постійно зростає: скажімо, у серпні до місцевих управлінь соцзахисту звернулися більше 5 тисяч сімей – це майже у п’ять разів більше, аніж торік. Про це поінформував на засіданні колегії Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації заступник начальника управління Олександр Жураківський. Кожній третій сім’ї субсидії призначили, сказав він.
Збільшується і потік листів від пенсіонерів та інвалідів. Основне навантаження лягло на відповідні структури Луцької, Ковельської і Нововолинської міських рад. З огляду на це довелося розширити штат і мережу пунктів оформлення заяв на субсидії. Залучили й центр зайнятості, і на громадських засадах – безробітних.
Розглянули на засіданні колегії також питання пільг з оплати електроенергії. Право на їх отримання в області мають 137 тисяч осіб. На цей рік субвенція з державного бюджету на ці пільги становить 16 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus