USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук каже, що «зовсім не розбирається в аеропортах»

24 Грудня 2010 17:44
Аеропорт у селі Крупа під Луцьком і аеродром на вулиці Ківерцівській в обласному центрі Волині треба відділити один від одного – в інакшому разі інвестори можуть і не зацікавитись розбудовою луцького летовища.

Про це під час підсумкової прес-конференції 22 грудня говорив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Посадовець заявив, що зовсім не розуміється в авіації та польотах, але під час свого нещодавнього візиту віце-прем’єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков запевнив, що луцький аеропорт може бути цікавим.

«Я зовсім не розбираюсь в аеропортах, в польотах. Як їх будувати, як їх реконструювати. І не пробую навчитися. Вже мені пізно вчитися», - сказав Клімчук.

Відтак, каже Клімчук, тут важливо прийняти «державне рішення».

Однак очільнику області не зрозуміло чому аеропорт у Крупі і луцький військовий аеродром перебувають «в одній упряжці».

«Треба це діло роз’єднати. Для того, щоб прийшли державні інвестиції. Тому що вони не можуть апріорі прийти на це комунальне підприємство, яке змінювало порт приписки – то міська рада, то обласна рада, то ще якась біда. Це є державна справа. А держава дає гроші на державні об’єкти. Або об’єкти, які у віданні обласної державної адміністрації», – пояснив він.

Нині ж, за словами Клімчука, він веде переговори з учасниками процесу реконструкції летовища і просить не поспішати з висновками.

«Зараз ми чекаємо розвитку… Тому давайте не будемо ділити шкуру невбитого ведмедя», – висловився високо посадовець.

Окрім цього, Клімчук зізнався, що в Міноборони луцький аеропорт числиться у резерві.

«Його ніхто з реєстрів не викидав. Він у повній бойовій готовності», – зазначив губернатор.

Нагадаємо, минулого понеділка експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу висловлювали зацікавленість щодо того, як поміняється позиція Бориса Клімчука стосовно перспектив Луцького аеропорту. Адже раніше він пропонував заморозити проект аеропорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
САМ Дурак Показати IP 24 Грудня 2010 18:00
Мудрий чоловік.
дідо Показати IP 24 Грудня 2010 18:25
БОРЯ...ВИТРИ СЛИНУ...БО ВЖЕ ПРОЙШЛИ ТВОЇ ЧАСИ,КОЛИ КРАВ З ДЕРЖАВИ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus