USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук хоче дізнатись, хто кращий з журналістів-інтернетчиків

16 Листопада 2010 16:19
У третьому етапі обласного журналістського конкурсу «Любіть Україну» планують визначати кращих серед журналістів волинських інтернет-видань.

Таку ідею 16 листопада озвучив у ході чат-конференції на «ВН» голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він розповів, що читає електронні медіа регулярно, тому було б непогано у третьому етапі журналістського конкурсу «Любіть Україну» створити номінацію спеціально для «інтернетчиків».

«Ми сьогодні з Іваном Корсаком розмовляли по завершені другого етапу конкурсу «Любімо Україну». Я – як діючий депутат облради, він – як екс-депутат будемо лобіювати, щоб третій етап конкурсу стосувався виключно інтернетчиків. І ми це зробимо. І я думаю, що не пізніше, як завтра, підпишу таке розпорядження», – заявив голова ОДА.

До всього додав, що новини, опубліковані в інтернет-виданнях, у яких іноді дається негативна оцінка його діяльності, губернатора зовсім «не бісять». Також зазначив, що особисто йому хотілося б читати якомога більше аналітичних матеріалів.

«У мене давно вже виросла шкіра політичного слона. Я до того часу вже давно допрацювався, коли мене було легко пробити якимись речами», – пояснив він.

Разом з тим Клімчук розповів, що волинські журналісти не дають йому нагоди забути про них, і «мають драйву і кайфу» не менше, як він сам.

«Тому я завжди тримаю вуха «гостро». Вам палець в рот не клади», – висловився він.

Довідково:

Конкурс «Любіть Україну» проводиться з метою посилення ролі засобів масової інформації в державотворчих процесах, утвердженні національної ідеї, консолідації громадян на розбудову єдиної, процвітаючої України, а також підвищення прозорості в діяльності органів виконавчої влади.

Читати повний текст чат-конференції з Борисом Клімчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Журналіст Показати IP 17 Листопада 2010 11:18
Браво! Петрович черговий раз довів усім що вік - це ніщо, якщо голова нормально варить. Волинь оже пишатися таким губернатором
Антон Показати IP 17 Листопада 2010 11:37
Якось може хтось не помітив, але цей чат - це було перша повноцінна поява Бориса Клімчука в інетрнет-просторі. І, як на мене, вона пройшла геть достойно для губернатора. Шкода що якось мало поговорили. Тривало все всього годину.... Дайош ще один чат з Клімчуком!!!!! Хто за?
Tarantino до Антон Показати IP 17 Листопада 2010 11:44
+150!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus