USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук розказав Романюку, як прибрати сніг

11 Січня 2011 13:30
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук закликав міських голів міст області проаналізувати доцільність утримання комунальних підприємств та залучати в їх діяльність приватні інвестиції бізнес.
Таку думку голова ОДА озвучив 11 січня під час селекторної наради.
Він зазначив, що спільно з обласною радою проведе ревізію підприємств обласної комунальної власності, аби визначити їх фінансову ефективність. За словами Клімчука за два роки на поповнення обігових коштів комунальних підприємств з бюджету області надійшло п’ять мільйонів гривень.
«Який сенс створювати такі підприємства? Для чого? Причина одна – політична доцільність працевлаштувати соратників по партії, бажання влаштувати з кумівських мотивів», - прокоментував Клімчук.
Він зазначив, що вже ведеться процес для ліквідації обласного підприємства кіновідеопрокату, де є 18 штатних одиниць, проте яке не приносить прибутку.
Також ведеться аналіз діяльності двох видавничих груп, які випускаючи невелику кількість книжок за три роки отримали з бюджету чотири мільйони гривень.
«Микола Романюк (луцький міський голова, - «ВН») розпочав вже цю роботу. Мери-зубри Саганюк і Сапожніков. (Петро Саганюк - міський голова ВОлодимира-Волинського, Віктор Сапожніков - голова Нововолинська - - «ВН»). Я розумію, що ви давно, вже багато років, що у вас все притерлося. Але подивіться, отак вранці проснувся і таким оком світлим : «раз!» глянув. Три ставки непотрібних, так контора збиткова. Ми вам будемо допомагати», - казав голова облдержадміністрації.
Клімчук також зазначив, що у діяльність комунальних підприємств необхідно залучати приватні бізнес-структури.
«Я Миколі Ярославовичу кажу: хочете вийти нормально на прибирання снігу в наступний сезон – сьогодні потрібно оголосити конкурс, дати інформацію про те, що 1 вересня буде конкурс для бізнес груп, структур, які бажають брати участь в цьому бізнесі. Бо завжди буде один бульдозер, скрепер поломаний, його завжди буде бракувати. В бізнесі кому война – тому мать родна. Для бізнесу який виграв тендер – чим більше снігу, тим краще», - зазначив Клімчук.
«Меру і голові РДА управляти такою структурою стидно. КП «Автопарксервіс» показує 67 тисяч боргів станом на 6 січня. Та ліквідуєте його одним розпорядженням! Всі на біржу!.. Породжуємо колгоспи з поганим менеджментом. Не діло солідного мера керувати напряму двірниками. Мер в значній мірі громадська і політична фігура. Бачте, як я змінив свою інтонацію. Я колись казав, що мер повинен двірниками управляти. Ні. То там, в комунізмі було», - додав Борис Клімчук .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 11 Січня 2011 13:52
Здогадаймося, дітки, а хто за безцінь приватизує розігнані підприємства? Хто активно працюватиме на цьому ринку послуг? - правильно, малята, та ж команда, що тепер котельнею керує на сороковому, а наступні кропиви будуть кошти платників податків тринькати, тарифи завищувати і усе по схемі... Дорослі ви вже у мене.
Вова, 5 років до Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 11 Січня 2011 14:18
Тьотя Анджела, а скажіть будь ласка, А скільки грошиків дяді Колі Романюку відбашляють за роздерибанення стадіону, Променя і Луцьктепла з Луцькводоканалом?
Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 11 Січня 2011 15:17
Дорогий Володимире, ця сума містить велику кількість нулів, які не вдасця полічити на твоїх пальчиках ручок і ніжок. Краще пограйся зайчиком, поки дядя Боря з дядьою Кольою візьмуть на себе таку складну і невдячну роботу.
Тоня Показати IP 11 Січня 2011 15:33
Примітивно, наївно, незграбно. Ще й неграмотно. Такий "пасьянс" може розіграти неграмотна мама з дебілом-Вовою.
VSC до Тоня Показати IP 11 Січня 2011 16:41
Пасьянс не разыгрывают, его раскладывают. Гугл вам в помощь.
Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 11 Січня 2011 15:54
Антоніна, а Вам, вибачте, скільки років? Певно в старші класи ходите, що напроти ВОДА? Не заважайте, дівчинко, у виховному процесі.
VSC Показати IP 11 Січня 2011 16:17
А, Анжела Романовна современный учитель.
ЛітРедактор Показати IP 11 Січня 2011 19:58
От і нехай вийдуть "керовніки" на вулиці міста й покажуть майстер-клас!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus