USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук сказав, що у Кіндера - «демагогія і балаканина»

3 Лютого 2011 14:45
Під час відвідин Ковельського госпрозрахункового ринку 1 лютого голова облдержадміністрації Борис Клімчук не знайшов на прилавках місцевої риби, однак помітив не посипані піском дороги.

Про це 2 лютого повідомило Волинське телебачення.

«Ціни приємно вразили на продовольчі товари. Вони одні із самих низьких», - сказав Клімчук.

«Неприємно вразило, що «Ковельські ковбаси» почали піднімати ціну, мотивуючи це енергоносіями. Ні, я це не приймаю, бо впали ціни на сировину», - заявив губернатор.

«Погані враження, що підняли плату за місце. Як правило, це пенсіонери, які торгують там пляшкою сметани, бурячком, морковкою, цибулькою. Для них ціна 10 гривень. Та вони не зароблять десять гривень. Тому я дав команду переглянути ціни», - зазначив Клімчук.

«Які підстави в дирекції ринку піднімати ціни? Це говорить про те, що місцева влада, міська зокрема, не займається ділом, ради якого її обирали і голову. Займається демагогією, балаканиною», - продовжив губернатор.

«Мене не влаштовує такий стан справ, санітарний стан цього ринку, занедбаний, занехаяний. Доріжки елементарно не посипані. Вже тиждень як останній сніг був, а люди ще й досі падають», - додав голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
;() Показати IP 3 Лютого 2011 14:56
А в Луцьку коли дороги посипати будуть ? Чому у Ковелі це питання хвилює пана Клімчука, а у РІДНОМУ МІСТІ ... Чи "МЯР" має привілеї?
Блиндер Показати IP 3 Лютого 2011 15:07
Киндэр может управлять городскімі туалетамі. Кіндер - ето волинскій Черновецкий.
Ковельчанин Показати IP 3 Лютого 2011 15:42
Рідне місто для Клімчука - Ковель
Viktor Показати IP 3 Лютого 2011 16:27
Не знав, що посадові обовязки голови ОДА це ходити базарами, інспектувати місцеві збори і перевіряти чи є риба та чи вона рідна ковельська, чи не дай Боже львівська... (бо якби була донєцка, то не посмів би косо глянути). Ну ще підкаже доріжки посипати пісочком! ДОРОГО ОБХОДЯТЬСЯ платникам податків такі "бородаті мудреці" (на всіх рівнях влади)!!! Для такого дешевого PR-у в стилі Кліма досить і такого ж рівня Волинського телебачення. Невже всі проблеми Ковеля лише на базарі? Чи може лише на базарному рівні наш шановний губернатор може давати поради???
:) Показати IP 3 Лютого 2011 16:38
Борис Петрович збирайте лахи. Вже вам не довго залишилось
АП Показати IP 3 Лютого 2011 17:17
Башкаленко грамотно та методично з'їдає БП. Поки БП бігає по базарам та у ручному режимі регулює ціни (а як же заяви про ринкову економіку) Башкаленко лобзиком підпилює крісло губернатора.
міля Показати IP 3 Лютого 2011 20:28
Вам не вгодиш. Не ходиш на ринок, кажете що не з народом, прийдеш тоже бурчите. Клімчук пішов на ринок, щоб проконтролювати ціни "підприємців" спекулянтів, які здирають останню шкуру з наших людей.
Ковельчано Показати IP 3 Лютого 2011 21:03
Стопед. Клімчук сам же ж допомагав Кіндеру проти Кошарука. А тепер заслався?
гарненька ковельчанка Показати IP 4 Лютого 2011 07:28
Те що Кіндер випадкова людина на цій посаді, то всім відомо. Ми голосували не за Кіндера, а проти Кошика. Хто знає Кіндера давно, він за його ніколи не проголосує. А для Клімчука немає різниці, це Кіндер чи Романюк. Він служить людям і правильно що їх заставляє так же працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus