USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук зробить «вставочки» Куцу і Башкаленку

20 Вересня 2010 10:35
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук розкритикував свого першого заступника Олександра Башкаленка та начальника управління капітального будівництва Юрія Куца за те, що вони повільно освоюють кошти для будівництва капітальних об’єктів.
Зокрема, він зазначив, що З,9 мільйона гривень, які надійшли з державного бюджету для будівництва центральної районної лікарні з поліклінікою у місті Любомлі, школи в селі Красноволя Маневицького району та добудови загальноосвітньої школи у селі Ростань Шацького району, освоєно лише близько 2,7 мільйона.
А з 9,749 мільйонів, які надійшли для будівництва лікувальних закладів у Шацьку та Любомлі, вдалося поки що освоїти лише близько 1,9 мільйона гривень.
«Юрій Іванович, вам (Юрій Куц – «ВН»), приїде Олександр Констянтинович (Олександр Башкаленко – «ВН»), скажу, зроблю вставочки, гроші повільно освоюються. Колеги – це жах. Тут як би я маю серйозні претензії», – прокоментував Клімчук.
«Що вам, гроші не потрібно, рєбята? Я прийшов в область, плакали, що немає грошей. От вони гроші... По постанові КабМіну 420, це загальний фонд. Поступило 14,2 мільйона гривень – 4,202 освоєно. Чого ви не віддаєте гроші, повільно працюєте з паперами? Наскільки я знаю, там кипить робота. Чи будівельникам гроші не потрібні? Ви мене дивуєте, колеги», – додав губернатор.
Він зазначив, що «якщо будівельники такі альтруїсти та благодійники – ми перекинемо ці гроші на інші об’єкти. Зробити постанову, перекинути гроші – півдня роботи. Зважайте».
Разом з тим, Клімчук додав, що таке затягування пов’язане з перевіркою актів звірки виконаних робіт, і не сумнівається, що гроші таки освоять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
pochuv Показати IP 20 Вересня 2010 10:51
Чув дзвін... Так працюють журналісти!!! Перекрутили все, що було на нараді!!! Хто платить за дезу?!
Volunyaka Показати IP 20 Вересня 2010 17:19
От старый пердун-самодур...тож видно і про це всі говорять як він хоче позбутися башкаленка хоче повної влади але видно що в киеві не даюьть!! Цікаво як же буде далі, хто ж переможе!! ото в нас область цікава...маємо два керівника!!!!
Джек Показати IP 20 Вересня 2010 18:53
Правильно Петрович показує хто в домі господар, а то партія регіонів партія регіонів.
Любарт Показати IP 27 Вересня 2010 17:55
Він би сам щось зробив, а не вказував іншим. А щодо "гроші повільно освоюються." це Юорис Петрович мав на увазі що йому щось откат Башкаленко не дає, бо до цього він звик за часів свого хабарницького правління. Башкаленко поки єдиниї з теперішньої владної верхівки у кого слова не розходяться з ділом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus