USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчуку забагато чиновників

25 Грудня 2010 13:10
Губернатор Волині Борис Клімчук вважає доречним скорочення державних службовців – їх, на його думку, на Волині забагато.

Про це він говорив під час підсумкової прес-конференції 24 грудня.

Керманич області розповів, що у 2002 році, в останній рік його «першого губернаторства», на Волині було понад сім тисяч державних службовців. І навіть після кількох хвиль скорочень їхня кількість не зменшилась, а навпаки зросла.

Нині ж, зазначив губернатор, в області нараховується більше дев’яти тисяч службовців, половина з яких напряму підзвітна столиці.

Адмінреформа пройдеться і по працівниках обласного управління юстиції, де сьогодні працює 384 людини.

«Я не знаю, як пан міністр Лавринович на це дивиться. Але я вважаю, що це явно забагато. Я заберу частину цих кваліфікованих людей в моє головне управління правового забезпечення. Бо я буду створювати таке управління», – заявив він.

Тут же він навів приклад, де в одній школі для 700 учнів працює 9 завучів, хоча у якому саме навчальному закладі така ситуація не назвав.

«Я кажу Миколі Ярославовичу: (Микола Романюк – луцький міський голова – «ВН») ти знаєш, що у тебе є школи, де на 700 учнів 9 заучів? «Та ти що!, - каже він. - В банку в мене такого не було». Правильно. Банк не може дозволити собі такі видатки. А бюджет може», – зіронізував губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 25 Грудня 2010 15:57
Маразматик Клімчук полюбляє всіх повчати...але армію дармоїдів в облдержадміністрації не помічає..
лучанка Показати IP 26 Грудня 2010 13:34
В управлінні юстиції 384 працівники. Більшість - закінчили ВНУ ім. Лесі Українки, тобто, за фахом є вчителями права. Ось чому низька якість роботи управління юстиції , як кажуть в народі : много, а дурного. Наведу приклад, слідчий направив "замовний лист" в ВДВС, і вони закінчили виконавче провадження по рішенню суду про стягнення коштів з ПП"Золоті терези" на користь громадян і повернули виконавчі листи. Ось вам рівень управління юстиції : листом слідчого зупинено виконання рішення суду. І поки суть до діла, ПП"Золоті терези" і його засновники все майно і кошти "вивели з під арешту", і теепр 74 млн. гривень обманутим вкладникам ні з чого повертаати.
В управлінні охорони здоровя - ТЕЖ Показати IP 27 Грудня 2010 11:58
В управлінні охорони здоровя - ТЕЖ багато освіти! Постійно дивуюся нашій владі. Людям десь треба заробляти гроші. Тільки поступили на одне, через 5 років ситуація на ринку праці змінилася і цей спеціаліст - уже нікому не потрібний! Тому і не дивно, що багато хто має по 2-3 вищі освіти(жити якось треба!). Наприклад, мій знайомий - лікар-епідеміолог, але роботи у 90-роки не було, тож він пішов торгувати і скоро став підприємцем. Виникли проблеми, пішов вчитися на юриста. Тож зараз у нього 2 вищі спеціальності:лікар і юрист. Таких випадків - багато!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus