USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельчани проголосили своє місто «без Януковича»

2 Грудня 2013 12:00
Під час громадського віча у Ковелі, євромайданівці одноголосно підтримали позицію, що їх місто «без Януковича», - інформує ПроКовель.
На центральній площі міста залізничників вчора звернулися колишні керівники міста залізничників: Микола Вельма, Анатолій Семенюк та Сергій Кошарук, який є депутатом міської ради. Серед присутніх було помічено й Ярослава Шевчука, який теж у свій час обіймав посаду мера Ковеля.

Зокрема, Анатолій Семенюк сказав: «Коли я вранці на одному з телеканалів побачив як на київському Євромайдані «беркутівці» кийками по-звірячому побили звичайних, беззахисних студентів, дуже зажурився, сльози покотилися з моїх очей. Ми маємо впевнено, рішуче, але мирним шляхом, відстояти свою незалежність, свою державу».
Згодом до учасників віча приєдналися активісти з Луцька, які брали участь у Народному віче.
«Лучани відповіли одноголосною згодою прибрати зі всіх державних установ портрети Януковича. Що скажуть ковельчани?» - запитав дептута Луцькради Ігор Ткачук. І у відповідь почув лише схвальну відповідь.
«Обласний центр сьогодні приєднався до всеукраїнської акції «Наше місто без Януковича». Що на це скажуть ковельчани?» - продовжував Ігор Ткачук. Громада, підняттям рук, одноголосно проголосувала «за» і таким чином приєдналися до когорти тих міст України, де не визнають владу нинішнього Президента.
А ще Сергій Кошарук запевнив присутніх, що вже з понеділка в приміщенні Будинку Рад на першому поверсі працюватиме координаційна служба, яка володітиме всією необхідною інформацією щодо розвитку подій в Україні. Тут же можна буде дізнатися щодо формування груп бажаючих поїхати до Києва, щоб взяти участь в мирних акціях непокори.
До речі, в неділю на Майдані в Києві перебували й громадяни Ковеля, серед яких – міський голова Олег Кіндер.
Громада Ковеля підтримала пропозицію активістів збиратися на центральній площі міста щодня о 15 годині.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
заплаканому семенюку Показати IP 3 Грудня 2013 16:44
Зробіть краще Ковель містом без контрабандистів, підробленого пійла, неповнолітніх пияків і бомжів. Слабо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus