USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький проспект Волі перекриють для авто

8 Липня 2010 11:27
У четвер, 8 липня центральний проспект Волі в Луцьку тимчасово перекриють для автомобілів – поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку триватиме гала-концерт фестивалю української естрадної пісні «На хвилях Світязя».

Про це повідомив ІАЦ «Луцьк».

Автомобілі не зможуть їздити проспектом від перехрестя з вулицею Парковою до вулиці Шопена із 19:00 до 22:00. Єдині машини, які перевозитимуть пасажирів – тролейбуси, для яких рух дозволений.

Фестиваль триватиме на площі перед головним корпусом Волинського національного університету імені Лесі Українки. Тому любителям тиші варто триматися далі центрального фонтану аж до 22-ї години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Заноза Показати IP 8 Липня 2010 15:13
Ого! Наконец то! Хотя бы раз пресс-служба Шибы соизволила сообщить о том, что улицы перекроют. А то всегда, как какие то массовые действия делают, никого не предупреждают, а потом стой в пробках. Что они там вообще делают? За что им деньги платят? Пока в интернете люди не поскандалили - сами ничего не делают.
инспектор до Заноза Показати IP 8 Липня 2010 15:35
какая красивая фотка, мой совет, не выходи на улицу вообще!!! детей перепугаеш!!!
Заноза до инспектор Показати IP 8 Липня 2010 16:14
Спасибо :) Приятно, что есть люди, которые знают разницу между понятием фото и аватар, которые умеют грамотно писать на русском. Только в конце глаголов после шипящих не забывайте печатать мягкий знак. А то - такой вроде бы умный, а в школе недоучился.
OrestN Показати IP 9 Липня 2010 13:10
Досить на українському порталі москальський язык та іншу маячню пропагувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus